Void Client Source Code - Wandy

wandyxrqd

Bronz Üye
Void Client Wentra src gelişmiş halidir sizin için kırdım aşağıdan source code'una erişerek buildleyip oyunda deneyebilirsiniz iyi oyunlar dilerim.

DW:
PASS: cheatglobal

BEDAVA CRAFTRISE HESAP:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Void Client Wentra src gelişmiş halidir sizin için kırdım aşağıdan source code'una erişerek buildleyip oyunda deneyebilirsiniz iyi oyunlar dilerim.

DW:

BEDAVA CRAFTRISE HESAP:
bunlar hangi program ile derleniyor

DW:

BEDAVA CRAFTRISE HESAP:
gerek yoktu ztn boktan bir src idi src benim ama void ismini eğlencesine koydum ve bence saçma konu

baba pro olunmuş red bull içilmiş galiba

DW:

BEDAVA CRAFTRISE HESAP:
bi görsel vs birşeyler ekleyin la bari

bir kere daha wentra src ye isim değiştirip gpt ile killaurasını değiştirip hile yapan birini görürsem forum hesabımı silicem

bir kere daha wentra src ye isim değiştirip gpt ile killaurasını değiştirip hile yapan birini görürsem forum hesabımı silicem
eskiden hazır src lerden alıp birşeyler yapmayı denerdik şimdi bu ai olunca herkes kodlama biliyomuş gibi bunda sorun yokda bazıları sanki kendisi çok uğraşmış renderda fln 3 saat geçirmiş gibi söyleniyolar ya o çok sinir bozucu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt