beyler virüslü değil denedim ama artic paste client gerçek void değil haberiniz olsun

beyler virüslü değil denedim ama artic paste client gerçek void değil haberiniz olsun
hesap 20 martda açılmış ama güvenemedim

Selamlar dostlarım darkinmoon diye çocuklar 14 13 yaş hepsi o yüzden bana bi ara laf yapmışlardı onlara özel bedel olarak paylaşıyorum herkese iyi oyunlar

Nasıl Enjekte Edilir Öncellikle C:/libraries diye Klasör oluşturup lib.jarı içine atıyoruz ondan sonrasında oyunu açıp size verdiğim dll oyuna injekte ediyorsunuz bu kadar tekrardan iyi oyunlar :)

--------------------------------------------
anticheat.dll
VirüsTotal :
lib.jar
VirüsTotal :

İndirme Linki :

İyi Oyunlar Fıstıklarım Muah :iliked:
reach ve hitbox çalışmıyor

Son düzenleme:
guzelmis begendim de bu yapanlara soyluyum paylastigim src yi duzenliolar bari tam duzenlesinler ya bosuna ismime laf getiriolar :kappasmiley:

+ void degil bu adamlarin dogru ismini yap benim yaptigimla bunun farki var.

Isim Konusunda Duzenleme Yaparsan memnun olurum
Mödüle ekledik diye PRT

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
o kadar craftrise'a hile yapıyorsunuz sonoyuncuda yapın biraz :kappasmiley:

Selamlar dostlarım darkinmoon diye çocuklar 14 13 yaş hepsi o yüzden bana bi ara laf yapmışlardı onlara özel bedel olarak paylaşıyorum herkese iyi oyunlar

Nasıl Enjekte Edilir Öncellikle C:/libraries diye Klasör oluşturup lib.jarı içine atıyoruz ondan sonrasında oyunu açıp size verdiğim dll oyuna injekte ediyorsunuz bu kadar tekrardan iyi oyunlar :)

anticheat.dll
VirüsTotal :
lib.jar
VirüsTotal :

İndirme Linki :

İyi Oyunlar Fıstıklarım Muah :iliked:
Bunların discordu varmı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt