Çözüldü Vngurd btn grksnmler bypass hakindaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ThreeFinger

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
4444.PNG

Frm tkp edildgi icin kisltma ve hrf değiştirme kullandm . konu hakknda bilgsi olanlrda ltfn aynini yapsn

Piyasd söyle bir vnguard tum gereksinimler bypass dolaniyr . Biostn sb , tpm , hvic kapatiyrsnz . Bu bypsi her maca girerkn uyguluyrsnz hile acmadiginiz surece calisiyor ban yedrmiyr . Fakt hile acildiginda 1 dakikadn baslayrk artn surelerde perm bana kadr banliyo . Hileninn ud veya dtc olmasi hic onemli degl . Hile acildignda “gmae modfcition” uyarisi ile birlktr Temp ban aliyrsnuz . Bunu kullananlr veya satnlar arasnda bu sorna cozum bln varmi bilmk istyrm tskler .

Userler anlıyorsa senin çekindiğin kişilerde anlar boşuna harfleri silerek yazma forumda zaten bir sürü konu var bunun gibi.

Sanırsın mossad ajanına gizli suikast emri verir gibi harfleri yutarak yazmış açıklaması beni benden aldı.

netflixe parası yetmeyen ne alaka velet . 4 kişilik özel paket almışım aylık 300 tl . Birileriyle elbette paylaşırım neden paylaşma imkanım varken tamamını kendim ödeyeyim . 2 kişi buldum bile . Nereden saldıracağını şaşırmış . Hadi olum sktr git başka yerde pos kas . Hadi 1 ayda 500 ol uzman üye ol . Alkışlayalım velet 🤢🤮
Senin konundan mı kasacağım kasacak olasam velet cebinde beş kuruş paran yok götünde don yok yetersiz Türkçen ile bana edebiyat yapmaya çalışıyorsun anandan babandan aldığın harçlıkları yetersiz bulup netflix ödemeni bile gerçekleştiremiyorsun bir daha ki konun spotify için olur büyük ihtimalle çevrimdışı modda dinlemek istersen hesap buluruz sana 😂 yaz bitsin zaten konu açamazsın anan baban bilgisayarını alır

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@Neofix üstat şu 1 ayda 360 mesaj kasan maymunla @0x7730 bi ilgilebilirmisin konu dışında saldırıp duruyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt