Çözüldü Vngurd btn grksnmler bypass hakindaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ThreeFinger

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
4444.PNG

Frm tkp edildgi icin kisltma ve hrf değiştirme kullandm . konu hakknda bilgsi olanlrda ltfn aynini yapsn

Piyasd söyle bir vnguard tum gereksinimler bypass dolaniyr . Biostn sb , tpm , hvic kapatiyrsnz . Bu bypsi her maca girerkn uyguluyrsnz hile acmadiginiz surece calisiyor ban yedrmiyr . Fakt hile acildiginda 1 dakikadn baslayrk artn surelerde perm bana kadr banliyo . Hileninn ud veya dtc olmasi hic onemli degl . Hile acildignda “gmae modfcition” uyarisi ile birlktr Temp ban aliyrsnuz . Bunu kullananlr veya satnlar arasnda bu sorna cozum bln varmi bilmk istyrm tskler .

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ıkınarak mı yazdın

ıkınarak mı yazdın
Daha yeni banım açıldı . . Kes sesini işine bak
@Genisys abi ciddi bir konu açıyoruz . Özellikle kısaltma kullanıyorum . İşsizin birisi çeviri yapılsın diye tdk’ya uygun olarak birde extra açıklamalı yorum atıyor . Diğerleri velet velet yorum yapıyor . El atarmısın tşkler

4444.PNG

Frm tkp edildgi icin kisltma ve hrf değiştirme kullandm . konu hakknda bilgsi olanlrda ltfn aynini yapsn

Piyasd söyle bir vnguard tum gereksinimler bypass dolaniyr . Biostn sb , tpm , hvic kapatiyrsnz . Bu bypsi her maca girerkn uyguluyrsnz hile acmadiginiz surece calisiyor ban yedrmiyr . Fakt hile acildiginda 1 dakikadn baslayrk artn surelerde perm bana kadr banliyo . Hileninn ud veya dtc olmasi hic onemli degl . Hile acildignda “gmae modfcition” uyarisi ile birlktr Temp ban aliyrsnuz . Bunu kullananlr veya satnlar arasnda bu sorna cozum bln varmi bilmk istyrm tskler .
2014 facebook aksanı

4444.PNG

Maalesef herhangibir çözümü yok bypassların bu duruma karşı bir güncelleme getirmesi gerekiyor.

adminlerin tecrübesi diğer üyelere göre daha yüksek olduğu şıp diye belli oluyor adam tekte anlamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt