Open Source VMProtect Unpacker

kakayiyenfatali

discord : antxchris
Efsane Üye
İletişim

Elimden geldiği kadar geliştirdim. Virtualization ve antitamper olmayan kodlarda çalışıyor. Geliştirebilirsiniz.

Bir kısmında yapay zekadan yardım aldım yapay zeka diyen olursa babasını döverim.

Son düzenleme:

Elimden geldiği kadar geliştirdim. Virtualization ve antitamper olmayan kodlarda sorunsuz çalışıyor. Geliştirebilirsiniz.

Bir kısmında yapay zekadan yardım aldım yapay zeka diyen olursa babasını döverim.
Bunu Arıyordum Eline Sağlık. Deneyip yazarım.

Elimden geldiği kadar geliştirdim. Virtualization ve antitamper olmayan kodlarda çalışıyor. Geliştirebilirsiniz.

vmpde lzma ne ariyor amk

birincisi lzma ne alaka amk? ikincisi de sadece stringlerini çözmek için binlerce on binlerce satır kod kullanıyorlar ama sen 100 satırlık kodla vmpi unpack ediyorsun:imcryplease::incredible:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

bu ne kanka kötü bir şey söylemek istemem ama sen yapay zeka olduğunu da reddediyorsun ki bunun tamamını claude'a yazdırmışsın o kodlamış saçma sapanda bir çalışma sistemi var işe yaramaz bir şey

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt