watsongame
Normal Üye
şuan da denedim ama linklerden girişte vpn açmam gerekir mi?
hocam exe'yi paylasamaz misiniz acaba?Dosya üzerinden sanallaştırmayı kaldırdım ve inceledim, evet gerçekten boşa zaman kaybı ve gereksiz bir hile!
Umarım geliştirici bu resime baktığında neler olup bittiğini anlayabilir...
[BEFORE]
[AFTER]
sa knk 2 - 3 kanit daha atsana program.cs yi atmakla olmuyor loaderden at bakalim birseylerDosya üzerinden sanallaştırmayı kaldırdım ve inceledim, evet gerçekten boşa zaman kaybı ve gereksiz bir hile!
Umarım geliştirici bu resime baktığında neler olup bittiğini anlayabilir...
[BEFORE]
[AFTER]
ab BlueClint v2 ne zaman çıkıosa knk 2 - 3 kanit daha atsana program.cs yi atmakla olmuyor loaderden at bakalim birseyler
Sen kimsin ? ayrıca bu nasıl bir yorum ? VMProtect hakkında ne biliyorsun veya sanallaştırma hakkında ne biliyorsun ?sa knk 2 - 3 kanit daha atsana program.cs yi atmakla olmuyor loaderden at bakalim birseyler
ben blue client yapimcisi değilim, sahibi demirpremium. ben sourcesini çıkarttımab BlueClint v2 ne zaman çıkıo
Scaffold die özellik eklemiştin ama 10 saniye de bi blok koyuyordu abm
vay abm pack atmayı da ögrenmis
devirt ettiğin programın sahibiyim, vmprotect hakkında bilinecek bir şey yok dostum, boş yapma ve dediğim şeyi yap loader kodlarından bir şeyler atSen kimsin ? ayrıca bu nasıl bir yorum ? VMProtect hakkında ne biliyorsun veya sanallaştırma hakkında ne biliyorsun ?