Open Source vm-gem source bir şeyler ekledim degerlendirin

enbabapro1

Master Üye
qemu version da yaptiriyorum guncel olarak bu arada claude'a yaptirdim oturdugum yerden emek vermedim hic yani test ederseniz mutlu olurum win 11 iso kullanirsaniz daha hos olur diyo claude

İçinde main.cpp ve derlenmiş hali var geri dönüş istiyorum pls bide işe yarar mı yaramaz mı bi baksanız bos is ise bos is yazarsaniz memnun olurum.

ben buraya ne zaman konu acsam sizofren gibi hissediyom ha niye yazmiyonuz

Son düzenleme:
qemu version da yaptiriyorum guncel olarak bu arada claude'a yaptirdim oturdugum yerden emek vermedim hic yani test ederseniz mutlu olurum win 11 iso kullanirsaniz daha hos olur diyo claude

İçinde main.cpp ve derlenmiş hali var geri dönüş istiyorum pls bide işe yarar mı yaramaz mı bi baksanız bos is ise bos is yazarsaniz memnun olurum.

Eline sağlık ( yazdım oldu mu 😭😥👏🏻)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

böyle bir konuyu nasıl göremem reis beni eklesene dc den

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt