P palvarone Normal Üye Katılım 18 Tem 2022 Mesajlar 17 Beğeniler 1 18 Tem 2022 #11 majororange77' Alıntı: Ne yazık ki, bazı gölgeli şeyleri çevrimiçi yapmaya çalışmak her zaman bir risk taşır. Umarım düzeltirler ve size geri dönerler Genişletmek için tıkla ... yarım saattir bu sözü düşünüyorum anladıysam arap olayım
majororange77' Alıntı: Ne yazık ki, bazı gölgeli şeyleri çevrimiçi yapmaya çalışmak her zaman bir risk taşır. Umarım düzeltirler ve size geri dönerler Genişletmek için tıkla ... yarım saattir bu sözü düşünüyorum anladıysam arap olayım
sifremadidas123 Gold Üye Katılım 16 Tem 2022 Mesajlar 198 Beğeniler 50 18 Tem 2022 #12 palvarone' Alıntı: yarım saattir bu sözü düşünüyorum anladıysam arap olayım Genişletmek için tıkla ... ingilizce filimden duyduğu sözü google translatede çevirmiş galiba "Shady bussiness" demek istemiş olabilir
palvarone' Alıntı: yarım saattir bu sözü düşünüyorum anladıysam arap olayım Genişletmek için tıkla ... ingilizce filimden duyduğu sözü google translatede çevirmiş galiba "Shady bussiness" demek istemiş olabilir