Vivacheats rezilliği

Tann

Gold Üye
Dün Vivacheatsden Pink Valo Aldım Almasaydım Hem Param Gitmezdi Hem Kanser Olmazdım

1. Hile Menüsünü Açıyorum Ayarlarımı Yapıp Kapatıyorum Bir Daha Açıp Kapatınca Oyun Crash Veriyor Bu Sürekli Olan Birşey Test Ettim 5 6 Sefer 3 4 Defa Açıp Kapatırsanız Ayar Yapmak İçin Menüyü Oyun Crash Yiyor
2. Aimbotu Test Etmek İçin Deatmatch Girdim Aimbot Çalışmıyor Benlik Zannediyordum Sonuçta Aimbot Update de Olsa Yazarsın Bir Yere Adamlar Yazmamış Alırken Haberiniz Yok Menü Sorunlarında Aimbotun Güncellemede Olduğundan
Yazdım Bana 2 Saat Sonra Cevap Geldi Aimbot Güncellemede Diye ADG: Yazın O Zaman Oraya Hocam Almıyalım Daha Komiği Geliyor
3. Hilede Esp Ranked Da Çalışmıyor Aga DAG:ADg Harbi Çalışmıyor Daha Doğrusu Ayıp Olur Durun Kendi Takımınızı Gösteriyor O Konuda hakkını Veriyim Kendi Takım Arkadaşımı Kutu İçinde Görebiliyorum Duvardan +rep
4. SUPPORT YOK BUNLARI İLETTİĞİMDE YARDIM EDEN Bİ Dev. Var ONUN HARİCİNDE SUPPORT YOK DİREKT

Kısacası Hilede Çalışan Tek Bir Şey Yok Knklar İftira Falan Değil CG Yetkililer İsterse Dc den Ulaşsın Hepsine Yazdıklarımın Doğru Olduğunu Yayın Açarak Gösteririm Stream Proof Çalışıyormu Onu Test Ederiz Hem :)
@VivaCheats Hocam Yukarıda Yazılanlara Cevabını Harbi Bekliyorum 0 İftira İstersen Hepsinin Videosunu Çekip Bırakırım

Ne yazık ki, bazı gölgeli şeyleri çevrimiçi yapmaya çalışmak her zaman bir risk taşır. Umarım düzeltirler ve size geri dönerler

benimde keyimi iptal ettiler de abilerim sağ olsun intikam alınıyor vivacheats down

Bende bunlardan almayı düşünüyordum hatta dün gece attılar bana legit video diye eee bunlar d0landırıcı o zaman bakalım dolandırıcıları banliyacaklar mı @L3G

Merhabalar,

Vivacheats sahibi şuanda covid-19 olduğundan dolayı hiçbirşeyle ilgilenemiyor. Kendisi şuan zaten yanımda ve iadenizide gözlerimin önünde yaptı. Hastalığından dolayı bilgisayara fazla geçemiyor. En kısa sürede sizinle daha iyi bir şekilde ilgilenmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Endişe etmeniz gereken bir durum olduğunu zannetmiyorum. @VivaCheats Gerekli açıklamayı bu konuya en kısa sürede yapacaktır.

1. olarak bizim hilemiz efiload veya bilinen public method kullanmaz.
2. windows tabanlı çalışır ve güvenlik duvarı ve firewall üzerinden işlem yapan tek hiledir.
3.Arkadaşımızın menüde tek yapması gereken menüyü ard arda kapat aç yapmaması gerekiyor çünkü menü her açıldığında şifreli işlem yapılıyor ve işlem ard arda yapıldığında oyuna crash vermesini sağlıyor.

Merhabalar,

Vivacheats sahibi şuanda covid-19 olduğundan dolayı hiçbirşeyle ilgilenemiyor. Kendisi şuan zaten yanımda ve iadenizide gözlerimin önünde yaptı. Hastalığından dolayı bilgisayara fazla geçemiyor. En kısa sürede sizinle daha iyi bir şekilde ilgilenmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Endişe etmeniz gereken bir durum olduğunu zannetmiyorum. @VivaCheats Gerekli açıklamayı bu konuya en kısa sürede yapacaktır.
Olayı takip ettiğin için teşekkürler hesaba Vivacheats hesabıma iade yapılmış ama yine başka bir vivacheats ürünü almam gerekiyor büyük ihtimal banka hesabına para geri çekilmiyormuş

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt