Visual
Efsane Üye
Forumda konusu var aç ordan oyna o zamansatışı yapıcağımı kim söyledi kendi aramda oynicam
Forumda konusu var aç ordan oyna o zamansatışı yapıcağımı kim söyledi kendi aramda oynicam
yok ud hale getircek belki .dtamam bu şekilde oynamaya devam edebilirsin ban süren değişmeyecek
Kendim yapıp oynamak istiyorum yoksa forumdan alır oynarım zaten ama kimse burda yardımsever gibi değil galibaForumda konusu var aç ordan oyna o zaman
Yardım severiz de sko olayları yüzünden millet gergin .dKendim yapıp oynamak istiyorum yoksa forumdan alır oynarım zaten ama kimse burda yardımsever gibi değil galiba
Sko kim benim o olaylarda çok bilgim yokta.Yardım severiz de sko olayları yüzünden millet gergin .d
public hileleri alıp kendi hilesi gibi satan skidSko kim benim o olaylarda çok bilgim yokta.
Beğenince mesaj sayısı artmıyor knksbeyler mesajımı begenir misiniz
Tamam Anladımda bi konumada cevap verseniz be olmazmıpublic hileleri alıp kendi hilesi gibi satan skid
Ring0 efi icin linux dagitimi lazım. Git komutu ile bir paket yukleyip klasore cd olman gerekecek, yanlış hatırlamıyorsam github linkinde anlatimi vardı.Sa beyler öncelikle Benim bir sorum var ben bir valorant hilesi kodlamayı deniyorum şuanda efi için kodlar hazır fakat o kodları efiye nasıl dönüşdürücem bilmiyorum bilen varsa rica etsem yazabilirmi ?