Vista Spoofer Source Code

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yanıltıcı ifadeler'e örnek verebilir misin.
Ban yedirtmeyen, ban risksiz vb. birçok ifadeniz bulunuyordu hatta gerekli kişilere gerekli şikayetleri de zamanında yaptım fakat çok geç sonuçlandı. İstiyorsan kanıtlarım da

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yanıltıcı ifadeler'e örnek verebilir misin.
levuse "garanti banlatmayan nasıl oluyormus?"

cevabın:"Colorbot oyuna inject edilmediğinden ve abarti bir şekilde aimbot ayari yapilmadiği taktirde çok uzun süreler oynatir."

konu başlığı garanti banlatmayan

Ban yedirtmeyen, ban risksiz vb. birçok ifadeniz bulunuyordu hatta gerekli kişilere gerekli şikayetleri de zamanında yaptım fakat çok geç sonuçlandı. İstiyorsan kanıtlarım da
Colorbotumuz için ifadeler dogrudur. Colorbotta sıkıntı yaşayani görmedim.

Arti olarak supportumun spooferi cracklesende bişi olmaz. sc4mmer damgasi saçma olmuş iadeyi ettik adama.
Hocam şunu kavramanız gerek ortada spoofer diye birşey yok aslında hiçbir şey yok. Yani açık söylemek gerekise şuan çok komik durumdasınız.

Hatta sen istemeden kanıtlayayım,

image.png

DT olması mümkün değil diye bir ifade kullanamazsınız, kullanırsanız da yanıltıcı bir ifade olur. Bilgisiz birisi bu ifadeyi görüp alsa ve ürün DT olsa müşteriyi mağdur edersiniz.

bkz: Bu konuyla alakalı dreamfancy'nin mesajı

levuse "garanti banlatmayan nasıl oluyormus?"

cevabın:"Colorbot oyuna inject edilmediğinden ve abarti bir şekilde aimbot ayari yapilmadiği taktirde çok uzun süreler oynatir."

konu başlığı garanti banlatmayan
Dogru oyuna inject edilmiyor spectre divide oyunda kullanan müşterim bile var.

O ifade düzeltileli 1 ayı buluyor. Hangi konudan çektiniz o görseli.
Eskiden şikayet ettiğimi belirttim zaten. o ifade düzeltileli 1 ayı bulsa bile sonuç olarak, uzun bir süre boyunca orada bu ifade kalmış.

Bu süre zarfında da birçok satış yaptığınızı hesaba katarsak, bu ifadeye aldanarak hile alan birçok kişi bulunmak zorunda. Söylediğim gibi, yanıltıcı ifadeler ile masum insanların parasına konan kişilersiniz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt