vista spoofer alınırmı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Paster 1 tane ürünümü gösterirmisin ? kanıtın varsa konuş gerçi insanlık yapmakta suç gelsende sana ürün yok :) sc4mlen sen bi
Internal Private = Staffbesting Src'sinden derlenmiş namıdeğer sysinfo / magicbullet hilesi.

Buyur 1 tane pasteni direk gösterdim :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
yapram reverser vermişler sana da senin sattığın hileler spooferlara ne demeli hepsi bok kokuyor neonun boktan 1960 dan kalma driver spoofunu satıyorsun çöp hile desen resellersin sadece boktan yerlere millete sallayıp durma reverser vermişler birde sana yancılarınla boktan şeyler paylaştığın için çöpsün çöp
Komik çocuk güldürdün yine. Türkiye marketine spoofer veya bypass satmıyorum artık. Hilelerime gelince 2 adet hilem mevcut birisi kendime ait 15-16 aydır aktif bir ürün diğeri ise gb ile anlaşmalı ürün. Sen bana bok atabilecek birisi değilsin git köşende oyna.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt