Çözüldü vista şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya dayı Allah aşkına sen kaç yaşındasın bak birini savunduğumdan değil tamam 1-2 fazla satıcaksın sürekli insanları kötülemenin bir manası yok bu satıcı öyle çok kötü bir satıcı değil zaten çok övdüğün divineda reseller niye bukadar salça oluyorsun millete
free key dağıtıyor eleman arkadaşlarına

free key dağıtıyor eleman arkadaşlarına
Leqira ile arkadasiz kendiside benden alişveriş yapiyor.
Key dağittim falan yok.

Alinma tarihine bakabilirsiniz. Daha dün satin aldi bir çok satin aldigi keyde mevcut. Panelden ss alip atarim sıkıntı yok. Parasini verip alıyor.

Iek2hLd.png

vuNmv61.png

Key dağittim falan yok.
XsnO4bA.png

Alinma tarihine bakabilirsiniz. Daha dün satin aldi bir çok satin aldigi keyde mevcut. Panelden ss alip atarim sıkıntı yok. Parasini verip alıyor.

bu denyo mu leqira

Key dağittim falan yok.

Iek2hLd.png

vuNmv61.png
kime ne anlatıyon :D

tekrardan belirteyim arkadaş vgc bypass ürünümü perm ürününe aktardı ürün değişim işlemini yerine getirdi

ya dayı Allah aşkına sen kaç yaşındasın bak birini savunduğumdan değil tamam 1-2 fazla satıcaksın sürekli insanları kötülemenin bir manası yok bu satıcı öyle çok kötü bir satıcı değil zaten çok övdüğün divineda reseller niye bukadar salça oluyorsun millete
reseller kavramına mı bakıyosun sen? 😀 komikmiş.Reseller olsun olmasın satıcının,alıcıya her türlü desteği vermesi,gerektiği herde iade yapması,gerektiği yerde açıklama yapması gibi faktörlere bakman gerektiğini bilmeden yorum yapman değişik geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt