Kawina
Diamond Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @Vista
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : ürün değişikliği yapılmadı dönüş yapılmıyor ticketlara
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 03.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/perm-s...-tuem-anakartlar-her-oyun-icin-garanti.62513/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
ürün sorunu oyuna giriyor rekabete dayalı baslatınca bağlantı hatasi veriyo basından beri böyleydi ilk günden iade istemistim fakat yapılmadı iadede suanda ne cevap alabiliyorum nede bir destek incelenip konu hakkında düsüncelerin yetkililerin yapmasını istiyorum belki hatalı benimdir hatamı da öğrenirim hem
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : ürün değişikliği yapılmadı dönüş yapılmıyor ticketlara
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 03.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/perm-s...-tuem-anakartlar-her-oyun-icin-garanti.62513/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(internet kafede olduğumu söyledim)
(ürünü aldığım an bakım) bilgi verilmedi
(burdada yazdım cevap vermedi foruma konu açtığım zaman cevap verdi neden açtığımı falan sorguladı)
kafedeyim dedim hala deepfreeze neden var diye sorguluyor ilk günden beri kafede açıcağımı dedim sorun çıkmaz dedi)
yeni ürün verilmedi ve vgc bypass aldım ama verilcek ürün vgc bypassmı omu bumu belli bile değil)
verilmedi warp dene dedi ve 23 ünde aldım bugün 3.01.2025 ve ben ürünü adam akıllı kullanamadım)ürün sorunu oyuna giriyor rekabete dayalı baslatınca bağlantı hatasi veriyo basından beri böyleydi ilk günden iade istemistim fakat yapılmadı iadede suanda ne cevap alabiliyorum nede bir destek incelenip konu hakkında düsüncelerin yetkililerin yapmasını istiyorum belki hatalı benimdir hatamı da öğrenirim hem