VİSTA ÖNÜNE GELENE CUSTOMER PERMİ VERİYOR XD

Backup sunucusu burası gözden kaçmış olabilir ana sunucumuz bile değil
yaw kankacım neresi gözden kaçtı kabul et işte aq bi tek bana değilki herkesemi kaçtı gözden bide diyosun backup sunucusu backup sunucusundaki adamlara customer permimi veriyosun

yalıyormuyum yarma ya sana bu prim fazla bile önüne gelene laf atıp prim kasma böyleleri dayak yemeden adam olmaz
tamam kanka dcden yaz sana 1 günlük keyini göndericem hadi boş yapma daha

yaw kankacım neresi gözden kaçtı kabul et işte aq bi tek bana değilki herkesemi kaçtı gözden bide diyosun backup sunucusu backup sunucusundaki adamlara customer permimi veriyosun
Ana sunucumuzda satin alanlara veriyoruz ve bir gün olasi sunucu kapanırsa oraya geçeceğiz o zaman rolleri ayarlariz zaten müşterim olmayanlar atılır , karalamak için böyle bir şey yapman komik demekki kuyruk acın fazla acıdım sana umarım sağlıgına kavuşursun tez vakitte

backup sunucusuna genellikle customerlar giriyor ztn server term olayı fln olursa tam destek almak için

NİYE VİSTAYA KONU AÇMAK YASAKMI OLUM BU KADAR YALAMAYIN BELLİ ETMEDEN YALAYIN BARİDE MİLLET ŞÜPHELENMESİN
Hayir yasak değil , senin aklı dengende bir sorun oldugu için insanlarin dert etmediği şeyleri kuyruk acın fazla oldugu için çekememezlik yapip konu açıyorsun kendini acındırıyorsun tez vakitte sağlık ocağina gidip akıl randevusu alman dileğiyle

bu saklaban her seye konu acan adam rat var dedi diye sikayet acan ezik değilmi

Ana sunucumuzda satin alanlara veriyoruz ve bir gün olasi sunucu kapanırsa oraya geçeceğiz o zaman rolleri ayarlariz zaten müşterim olmayanlar atılır , karalamak için böyle bir şey yapman komik demekki kuyruk acın fazla acıdım sana umarım sağlıgına kavuşursun tez vakitte
aynen kanka bana customer permi ver sonrada karalamaya çalışıyosun de ne kuyruk acım olabilir ki? beni bile verifyden eklemişsin backup sunucuna aq

dayi bos bos konu acmayin konu acmak icin konu aciyorsunuz vallaha

NİYE VİSTAYA KONU AÇMAK YASAKMI OLUM BU KADAR YALAMAYIN BELLİ ETMEDEN YALAYIN BARİDE MİLLET ŞÜPHELENMESİN
vistayı sikeyim olay vista mı sence amk vista yanlışlıkla cust verdi konu açayım çok zekisin durum güncellemesini boşa koymuş adamlar zaten senle daha fazla polemiğe girmeyecem

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt