vista dll

logger olduğu hakkında bi kanıtın varmı?
kanıt yok sace logger var loaderi indirince acınca zaten discord webhhok istek atıyor webhhoku bilmiyorum ne oldugunu + olarak vdseyede istek atıyor galiba vdseye gizli bişi atiyor

uğrasmadım konu yanlıssa değiştirebilirsiniz adminler dw
hile

bu hokkerimi ne dumpladım btw zaten hunter cgdeki pub spofferi 500 tlye satan bi eleman ugrasmadım + olarak loaderlarında logger var loader kapanınca arkaplanda çalısıyor ztn nys iste bukadar kullanın blm

Yaw hehehehehe

hile

bu hokkerimi ne dumpladım btw zaten hunter cgdeki pub spofferi 500 tlye satan bi eleman ugrasmadım + olarak loaderlarında logger var loader kapanınca arkaplanda çalısıyor ztn nys iste bukadar kullanın blm

vistanın hilesini napsın millet zaten fixli hile ban yediriyor hiç mi internaliniz yok amk normal internallerin sade versiyonu huntere söylesek oda verirdi dll

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hile

500 tlye spoofmu satıyor kardeşim azcıkdaha sallasaydın? Oneclick ürünü pub bir ürünmü mr.robot pp var havalıyız kanka makarayız kanka dah geçenlerde internal diye yalvarıyodunürün internalde değilki haşere beynine yazık .ddd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt