Vista Cheat

Bundan tam 11 gün önce color bot + spoofer altım life time color bot çalışıyo eyvallah ama bu spoofer olmuyo iade edin dedim yapmıyolar dekont attılar parada gelmiyo bankayı aradınızmı dedim mesajıma bile bakmıyolar 11 gün oldu lütfen artık iademi gerçekleştirin @Vista
Birincisi Konuyu buraya açmalısın https://cheatglobal.com/kategori/uye-satici-sikayet/
2.

Bundan tam 11 gün önce color bot + spoofer altım life time color bot çalışıyo eyvallah ama bu spoofer olmuyo iade edin dedim yapmıyolar dekont attılar parada gelmiyo bankayı aradınızmı dedim mesajıma bile bakmıyolar 11 gün oldu lütfen artık iademi gerçekleştirin @Vista
konu yanlıs yerde

konuyu yanlış yere açmışsın şikayet konusu açarsan alabilirsin paranı

discordumuza gelip ticket açarsan veya dm atarsan yardımcı olurum açamadığı anakart yok,
lenovo laptoplar dahil her türlü anakartta çalışır, formatsız yaptığında delaya düşersen formatlı şekilde denemen için 2. spoof hakkı ücretsiz verilir. Çalışmaz ise iade kuruşu kuruşuna yapılır (vista ürününden bahsetmiyorum)
çalışmadığı taktirde anakartına özel patch 3-4 saat içerisinde update olarak yayınlanıyor
ayrıca eğer iban ile yollamak istemiyorsanız shopier ile ödeme yöntemimizde mevcut, otomatik teslimat olarak sitemizden bakiye yükleyip satın alabilirisniz

spoofer için yardımcı olabilirim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt