Birincisi Konuyu buraya açmalısın https://cheatglobal.com/kategori/uye-satici-sikayet/Bundan tam 11 gün önce color bot + spoofer altım life time color bot çalışıyo eyvallah ama bu spoofer olmuyo iade edin dedim yapmıyolar dekont attılar parada gelmiyo bankayı aradınızmı dedim mesajıma bile bakmıyolar 11 gün oldu lütfen artık iademi gerçekleştirin @Vista

konu yanlıs yerdeBundan tam 11 gün önce color bot + spoofer altım life time color bot çalışıyo eyvallah ama bu spoofer olmuyo iade edin dedim yapmıyolar dekont attılar parada gelmiyo bankayı aradınızmı dedim mesajıma bile bakmıyolar 11 gün oldu lütfen artık iademi gerçekleştirin @Vista
arkadaş zaten bilgilendirmiş boş boş gelip yazmasana dostumkonu yanlıs yerde
konuyu yanlış yere açmışsın şikayet konusu açarsan alabilirsin paranıBundan tam 11 gün önce color bot + spoofer altım life time color bot çalışıyo eyvallah ama bu spoofer olmuyo iade edin dedim yapmıyolar dekont attılar parada gelmiyo bankayı aradınızmı dedim mesajıma bile bakmıyolar 11 gün oldu lütfen artık iademi gerçekleştirin @Vista
yazdım ztn kralkonu yanlıs yerde
Bundan tam 11 gün önce color bot + spoofer altım life time color bot çalışıyo eyvallah ama bu spoofer olmuyo iade edin dedim yapmıyolar dekont attılar parada gelmiyo bankayı aradınızmı dedim mesajıma bile bakmıyolar 11 gün oldu lütfen artık iademi gerçekleştirin @Vista