Froeiys111
Diamond Üye
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirpuhahfhshuiruqhüirüqrhiuqüriuhüqrhiuqühriuqüuihrüq
harika video
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirpuhahfhshuiruqhüirüqrhiuqüriuhüqrhiuqühriuqüuihrüq
o kadar çok software varki normal bile benceviski software ne kanka
tüm ürünlerin pub zatenamk cgden alıyon hepsini tüm crackli şeyleri satıyorsun alan varmı acaba ciddenviski software ve viski projectin sahibi olarak söylüyorum konuya açıklık getiriyorum gençler free bi hile denedim oyunda ya ondan luckyware yedim yada shield emuyu son kez kullandım diye emuyu açtımdan çalışmamaıştı zaten saygılar dilerim
sen benim hiç bir ürünümü pub edemezsin dostum o küçük aklınla prim kasmaya devam et + olarak luckyware yiyen benim herangi bir müşterim değil salak olmayın bu kadar
evet son videosunda kullandigi hile cgde pubtüm ürünlerin pub zatenamk cgden alıyon hepsini tüm crackli şeyleri satıyorsun alan varmı acaba cidden
canım uglum yan hesap açmışbence güzel software emek var cgpub diyenler knk ztn bunu kendi bünyesine yediremeyenlerdir