Jar dosyalarını virustotalde taratmak doğru değil, vt'de jar dosyaları çıkmıyor.Arkadaşlar bu dosya virüs mü ?
VT =Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
nerede taratabilirim bana hiç güvenilir gelmiyor çünkü dosyaJar dosyalarını virustotalde taratmak doğru değil, vt'de jar dosyaları çıkmıyor.
Dosyayı paylaşırsan inceleyebilirim.nerede taratabilirim bana hiç güvenilir gelmiyor çünkü dosya
Dosyayı paylaşırsan inceleyebilirim.
bende incelıyomLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yani hocam sonuç nedirDosya javaw.exe açıksa basit bir text gönderiyor ve verilerine ekmek banıyor. Değilse herhangi bir işlem yapmadan kapanıyor bu yüzden virus olarak algılanmıyor.
İçerisindeki kötü niyetli olmayan tek kod :
{"schemaVersion":1,"id":"setcalma","version":"0.00","name":"Set çalma","description":"Evvet! Artık mod tamamen ücretsiz dileğinizce kullanınız","authors":["Wupinq"],"icon":"assets/setcalma/icon.png","environment":"*","entrypoints":{"main":["net.wupinq.obfj"]},"mixins":["setcalma.mixins.json"],"depends":{"fabricloader":"\u003e\u003d0.14.19","fabric-api":"*","minecraft":"~1.19.4","java":"\u003e\u003d17"}}
ee şey dıcem ben yanlıslıkla bunu actım.Dosya javaw.exe açıksa basit bir text gönderiyor ve verilerine ekmek banıyor. Değilse herhangi bir işlem yapmadan kapanıyor bu yüzden virus olarak algılanmıyor.
İçerisindeki kötü niyetli olmayan tek kod :
{"schemaVersion":1,"id":"setcalma","version":"0.00","name":"Set çalma","description":"Evvet! Artık mod tamamen ücretsiz dileğinizce kullanınız","authors":["Wupinq"],"icon":"assets/setcalma/icon.png","environment":"*","entrypoints":{"main":["net.wupinq.obfj"]},"mixins":["setcalma.mixins.json"],"depends":{"fabricloader":"\u003e\u003d0.14.19","fabric-api":"*","minecraft":"~1.19.4","java":"\u003e\u003d17"}}
Herhangi bir yorumum yok ama gördüğüm diğer java buildlerine göre biraz saçma bir kod bütünü var. Ben açmazdım.yani hocam sonuç nedir