vhzmodz - Hatred Project - Duffy Dolandiriciliği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖNCELİKLE KONUYU NEREYE AÇACAĞIMI BİLMİYORUM ÇÜNKÜ SATIŞ KONUSU YOK BU ÜRÜN HAKKINDA SADECE BU ÜRÜNÜ ALMAYIN DİYE SÖYLÜYORUM

YETKİLİLER KONUNUN YERİNİ DEĞİŞTİREBİLİR.

Adsz.png

KİMSENİN ŞUAN DUFFY DENİLEN SAHISDAN VHMODZ(ESKİ İSMİYLE HATRED PROJECT)DAN ALISVERİS YAPMASINI ÖNERMİYORUM. GHOSTY ORJİNAL HESABIDIR

TÜRKÇE (TRANSLATE) :
Duffy(aKa vhmodz) bir d0landırıcı, BENİMLE çalışmıyor(GHOSTY), CheatGlobal'da tanıtım yaparak insanları dolandırıyor ki bu, dolandırıcıları yasaklayamayan ekipleri için bile hayal kırıklığı yaratıyor, farkındayım çünkü çok az kişi bana bunu mesaj attı Duffy(vhModz) onları dolandırdı ve hiçbir şey alamadılar, çünkü yine Duffy benimle çalışmıyor ve bayi paneli yok, söylediği yalan. Benimle çalışmıyor veya ürünlerimi yeniden satmıyor, bunun bir dolandırıcılık olduğunun farkında olun, umarım CheatGlobal ekibi bu konuda bir düzeltme uygulayacaktır.
anlayana kadar 5 kere okudum

Ayrıca senin kardeşin benim 1 hafta yayıncım oldu yayınları 1 izlenmesine rağmen ben ona hilede verdim yanımada aldım ve BANLI olmasına rağmen BANINI açarak yayıncı olmasını kabul ettim kardeşin sc4m atmıcağımı iyi bilir iyi günler ;)
Panel kimindi? Beraber patlattık :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Keyleri baska birinin panelinden çekiyorsun ozaman? Ancak duffynjn bir sc4mmer olduğunu nasıl bilmiyorsun? Unk de bile duyuru attı o eleman dümdüz bir sc4mmer parayı vurup yok olcak yine

Dolandırıcısınız, satıcı değilsiniz. Sadece ghosty için değil, başka şeyler için de dolandırıcılık yapıyordun. Xiaq (Nero) ortağın da 10k+ bilinen bir d0landırıcı, sen de keyleri çalmaya çalışan bir dolandırıcısın
hayatta gördüğüm en boş adam sen olabilirsin dostum, tabiki keyleri başkasının panelinden çekiyorum ve normal bir şekilde website üzerinden satıyorum oradan bakınca RESELLER alıp PANEL Satıyor gibi duruyormuyum? VHModz açıldı açılalı 20. gün oldu +60k Total bir ciro elde ettim 1 tane d0landırıcı konum açılmadı zaten @Lightning ve @Genisys her durumda danışdığım ve cgde adımın çıkmaması için uğraştığım tek ortam sen boş adamsın UNK da GHOSTY'de sc4mmer ona bakılırsa.

GHOSTY sc4m +600 USDT İYİ DİNLE
Daha önce ghostyden 200$'a panel aldım ve o dönem UNK ile Xiaq partnerdi ve Ghosty UNK'a küfür ettiği için PERMA yasaklandı ve Xiaq ona admin panel sattı, sonrasında ghostyden panel aldım ve xiaq 'a atması gereken benim 200$ımın 100$ını iletmedi bana paneli teslim etti ama sadece FULL verdi Spoofer yada Lite ortada bile yoktu neyse dedim ne zaman vericeksin vermicem vs. dedi panel 3 gün sonra kapandı Xiaq bana kendisi kişisel WEB Panel açtı sonra bu Ghosty malı beni 400$ daha dolandırdı.

Unk ile partnerlik alıp nasıl dolandırıldım?

Xiaq millete UNK Panel sattı ve partnerlikten atılınca kimseye iade yapamadı +40k felan bi para döndü evet, ben partner oldugumda xiaq'ı yanıma aldım tüm panel alıcılarına panellerinin sürelerini geri devam ettiricektik aslında ama bir çoğu UNK üzerinden panel aldığı için biz para kazanıp belli kişilere iade geçiçektik daha doğrusu o geçiçekti ben ona borç vericektim sonra ödeyecekti sc4m olmayacaktı fakat UNK Bizden 600$ Ödeme alınca ne oldu 1 hafta sonra Panel kapandı ek olarak 400$ Daha ödedim ve UNK Bu sefer exit sc4m attı :D Daha komik ne olabilirki?

Ben kimseye sc4m atmadıgım halde sc4mmer bir adam gelip bu adam sc4mmer diyor ve sende inanıyorsun küçük dostum bedava key için istediğini yapmaya devam et <3

hayatta gördüğüm en boş adam sen olabilirsin dostum, tabiki keyleri başkasının panelinden çekiyorum ve normal bir şekilde website üzerinden satıyorum oradan bakınca RESELLER alıp PANEL Satıyor gibi duruyormuyum? VHModz açıldı açılalı 20. gün oldu +60k Total bir ciro elde ettim 1 tane d0landırıcı konum açılmadı zaten @Lightning ve @Genisys her durumda danışdığım ve cgde adımın çıkmaması için uğraştığım tek ortam sen boş adamsın UNK da GHOSTY'de sc4mmer ona bakılırsa.

GHOSTY sc4m +600 USDT İYİ DİNLE
Daha önce ghostyden 200$'a panel aldım ve o dönem UNK ile Xiaq partnerdi ve Ghosty UNK'a küfür ettiği için PERMA yasaklandı ve Xiaq ona admin panel sattı, sonrasında ghostyden panel aldım ve xiaq 'a atması gereken benim 200$ımın 100$ını iletmedi bana paneli teslim etti ama sadece FULL verdi Spoofer yada Lite ortada bile yoktu neyse dedim ne zaman vericeksin vermicem vs. dedi panel 3 gün sonra kapandı Xiaq bana kendisi kişisel WEB Panel açtı sonra bu Ghosty malı beni 400$ daha dolandırdı.

Unk ile partnerlik alıp nasıl dolandırıldım?

Xiaq millete UNK Panel sattı ve partnerlikten atılınca kimseye iade yapamadı +40k felan bi para döndü evet, ben partner oldugumda xiaq'ı yanıma aldım tüm panel alıcılarına panellerinin sürelerini geri devam ettiricektik aslında ama bir çoğu UNK üzerinden panel aldığı için biz para kazanıp belli kişilere iade geçiçektik daha doğrusu o geçiçekti ben ona borç vericektim sonra ödeyecekti sc4m olmayacaktı fakat UNK Bizden 600$ Ödeme alınca ne oldu 1 hafta sonra Panel kapandı ek olarak 400$ Daha ödedim ve UNK Bu sefer exit sc4m attı :D Daha komik ne olabilirki?

Ben kimseye sc4m atmadıgım halde sc4mmer bir adam gelip bu adam sc4mmer diyor ve sende inanıyorsun küçük dostum bedava key için istediğini yapmaya devam et <3
Her şeyi geçtim 20 günde 60k ne ya temiz para

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Her şeyi geçtim 20 günde 60k ne ya temiz para
adam akıllı bir ürün kataloğun varsa ve sc4m atmazsan kazanırsın ben sadece valorant satmıyorumki global piyasada varım ayrıca

adam akıllı bir ürün kataloğun varsa ve sc4m atmazsan kazanırsın ben sadece valorant satmıyorumki global piyasada varım ayrıca
Helal olsun hocam ürününüz sağlam zaten hileyi bırakalı 2-3 yıl oldu bırakmasaydım Left ve ya senden alırdım mutlaka :salute:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt