Çözüldü Vhmodz - Panel Dolandırıcılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DivineSoftware

divinesoftware.store
Efsane Üye
İletişim
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @vhmodz banlı oldugu icin gozukmuo)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık 9k)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 17.10.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (GHOSTY KONUSU YOK AMA BU ADAM DOLANDIRICI)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;
adamı 5k dolandırmıs yan hesapdanda ghostyden paneli cekmis yiyo ghosty suan paneli bulmaya calısıor kapatcak paneli. TOPLAM 9K DOLANDIRMIS

banlı olduğunu biliyorum 2 hafta geçmesin üstünden diye hemen açtım artık şu DUFFY DENİLEN DOLANDIRICIYA KALICI BAN İSTİYORUZ
Screenshot_20241030-164345.jpg
Screenshot_20241030-164044.jpg
Screenshot_20241030-163946.jpg
Screenshot_20241030-164023.jpg
Screenshot_20241030-164036.jpg
Screenshot_20241030-163810.jpg

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

duzenler mısın

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

duzenler mısın
düzenlendi.

cidden adama 5k mı verdin yoksa ben mi anlamdım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kuşlar haber gönderdi çok sevdiğimiz bir abimiz patlamış mısır yapıyormuş yapsın gelsin konuyu izleyecekmiş seviyeyi aşmadan hakaret serbest dedi sanırım tam anlayamadım

Gözler Hakemde Son düdük bekleniyor @Genisys

Konusu olmaması olayı değiştirmemeli panel kapanınca tüm müşterileri mağdur olacak ve bu müşteriler sitesinde cheatglobal onaylı olduğunu görerek güvenerek alıyor 1 ay önceki şikayet konumda uyarmaya çalıştım ama nafile buseferde ban yemessw sağlam vurgun yapıp kaçacak yine..

Lesuno hocam parayı atan siz misiniz başkası mı anlamadım o kısmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt