teşşekürlerbaya kaliteli birşeye benziyor iyi satışlar
Kullandığım günlerde immoya kasıp hesap sattım fakat son valorant güncellemesinde banwave geldi ve hileyi kullananlar banlandı, ayrıca garip bir şekilde önceden hvci kapalı iken valorant bu hile ile açılabiliyordu ürünün içinde hvci bypass vardı sanırım fakat son valorant güncellemesinden sonra bypass patladı ve pop-up vermeye başladı valorant, ürünü kullanabilmek için hvci bypass almak zorunlu hale geldi buda ek masraf demektir, ayrıca şuanda emin olmamakla birlikte hilenin detected olduğunu düşünüyorum alacakların bilgisi olsun. Satıcı ile ilgili bir sorunum yoktur kendisi elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor, ilgili.Güzel bir şekilde kullanıyorum şuanda herhangi bir ban durumu yok +rep
Üründe hiç bi zaman HVCI bypass olmadı banwave dalgasında spoof kullananlar ban yedi üründe 2-3 kişi banlandı ama şuanda udKullandığım günlerde immoya kasıp hesap sattım fakat son valorant güncellemesinde banwave geldi ve hileyi kullananlar banlandı, ayrıca garip bir şekilde önceden hvci kapalı iken valorant bu hile ile açılabiliyordu ürünün içinde hvci bypass vardı sanırım fakat son valorant güncellemesinden sonra bypass patladı ve pop-up vermeye başladı valorant, ürünü kullanabilmek için hvci bypass almak zorunlu hale geldi buda ek masraf demektir, ayrıca şuanda emin olmamakla birlikte hilenin detected olduğunu düşünüyorum alacakların bilgisi olsun. Satıcı ile ilgili bir sorunum yoktur kendisi elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor, ilgili.
Cihazımda spoof kullanılmadı bunu discordda dile getirdimÜründe hiç bi zaman HVCI bypass olmadı banwave dalgasında spoof kullananlar ban yedi üründe 2-3 kişi banlandı ama şuanda ud
60$TPM bypass lifetime ? , and how much ?
banwave sürecinde herkes ban yada flag yer daha önce 1 kere bile spoof atıp şuan 3. parti bir yazılıma karışman bu durumu tetikler.Cihazımda spoof kullanılmadı bunu discordda dile getirdim