teşekkürlerİyi Şatışlar + rep
teşekkürler+rep iyi satıcı anında destek veriyorlar teşekkürler vgk
teşekkürlerhayırlı satışlar
hiçbir oynadığım acc'nin yücelik başladığını görmedim 50 vursam bile en fazla dia2 görmüşlüğüm var ;D1 hafta 850₺, ranked hazır hesap alıp her maç 30 vurursak ve direkt Ascendant atarsa tanesi 100₺ olan hesapları 900₺'ye satabiliriz, yani kâr 800₺. Haftanın her günü bunu yapsak 5600₺ oluyor haftada. 5600₺-850₺=4750₺ sadece oyun oynayarak 1 haftada. İyi satışlar dilerim, gereken sermayeyi ayarlayınca bu işi düşüneceğim.
benim ark bi ara dia 3 50 kp mi öyle birşey atmıştı hatta atıyor olm yüceliğe atıyor bazı kişilerihiçbir oynadığım acc'nin yücelik başladığını görmedim 50 vursam bile en fazla dia2 görmüşlüğüm var ;D
ürüne ithafen demiyorum kaliteli gözüküyor zaten internal versiyonunu denemiştim şimdi de kaliteli, yine de yücelik görmedim hiçbir zaman o garip geldi.benim ark bi ara dia 3 50 kp mi öyle birşey atmıştı hatta atıyor olm yüceliğe atıyor bazı kişileri
kanka derecesizdede oynadığın mmr ı etkiliyor yani ondan olabilr itemden aldığında kontrol etmen gerekürüne ithafen demiyorum kaliteli gözüküyor zaten internal versiyonunu denemiştim şimdi de kaliteli, yine de yücelik görmedim hiçbir zaman o garip geldi.