hvh Banned Katılım 20 May 2026 Mesajlar 167 Beğeniler 28 22 May 2026 #1 bi ara bi arkadas dumplayıp buraya atiyordu son sürüm icin varmidir?
Swansizz Diamond Üye Katılım 14 Tem 2022 Mesajlar 645 Beğeniler 170 22 May 2026 #2 napıcan acaba çok merak ettim, vgc de usermode bari kernel user mode farkını bilseydin Oyla 0 Downvote
hvh Banned Katılım 20 May 2026 Mesajlar 167 Beğeniler 28 22 May 2026 #3 Swansizz' Alıntı: napıcan acaba çok merak ettim, vgc de usermode bari kernel user mode farkını bilseydin Genişletmek için tıkla ... benim ihtiyacim yok zaten arkadasim istedi Oyla 0 Downvote
Swansizz' Alıntı: napıcan acaba çok merak ettim, vgc de usermode bari kernel user mode farkını bilseydin Genişletmek için tıkla ... benim ihtiyacim yok zaten arkadasim istedi
Swansizz Diamond Üye Katılım 14 Tem 2022 Mesajlar 645 Beğeniler 170 22 May 2026 #4 hvh' Alıntı: benim ihtiyacim yok zaten arkadasim istedi Genişletmek için tıkla ... Arkadaşın senden istediyse oda bir şey bilmiyordur zaten reisim. Oyla 0 Downvote
hvh' Alıntı: benim ihtiyacim yok zaten arkadasim istedi Genişletmek için tıkla ... Arkadaşın senden istediyse oda bir şey bilmiyordur zaten reisim.
hvh Banned Katılım 20 May 2026 Mesajlar 167 Beğeniler 28 22 May 2026 #5 Swansizz' Alıntı: Arkadaşın senden istediyse oda bir şey bilmiyordur zaten reisim. Genişletmek için tıkla ... valla cg hesabi olmadigi icin actim varsa vericem onun disi umurum dısı Oyla 0 Downvote
Swansizz' Alıntı: Arkadaşın senden istediyse oda bir şey bilmiyordur zaten reisim. Genişletmek için tıkla ... valla cg hesabi olmadigi icin actim varsa vericem onun disi umurum dısı