- İletişim

legit oynadığım asürece ban yedirmeyecek vgc bypass arıyorum
discord.gg/artemisware beklerizlegit oynadığım asürece ban yedirmeyecek vgc bypass arıyorum
Discord imzamda piyasanın en kaliteli ürünlerinden biri. Hile alırsan vgc bypassı hediye ediyoruzlegit oynadığım asürece ban yedirmeyecek vgc bypass arıyorum
Keşke insanların size ulaşabiliceği bir discord adreside bıraksan.legit oynadığım asürece ban yedirmeyecek vgc bypass arıyorum
satış konusu olmayanlarla alışveriş yapmıyorum hocamKeşke insanların size ulaşabiliceği bir discord adreside bıraksan.
Ben ürün satmıyorum ki kankam, ben diğer satıcılar için söyledim.satış konusu olmayanlarla alışveriş yapmıyorum hocam
Diğer satıcılar satış konusuz buraya discord adresi bırakamıyor ondan.Ben ürün satmıyorum ki kankam, ben diğer satıcılar için söyledim.
adam iletişim için sen bıraksaydın manasında söylemiş konu sahibine size değil zatenDiğer satıcılar satış konusuz buraya discord adresi bırakamıyor ondan.
pahalı bence (EZVGC) ürününüzdiscord.gg/artemisware bekleriz
discorduna çağırıyorlar genelde yinede düşündüğün icin tesekkürler hocamBen ürün satmıyorum ki kankam, ben diğer satıcılar için söyledim.