VGC Bypass

SolutionSW

Platinum Üye
İletişim
KONU İÇERİĞİ MODERASYON EKİBİ TARAFINDAN SİLİNMİŞTİR.

Son düzenleme:
Ürün Kullanımı:
1-) Oyun başladığında (Maç 0-0 iken ) loaderdan Start butonuna bas, mesaj kutusu geldiğinde istediğin hileyi inject et oyna ( hizmetlerden vgc nin durdurulduğunu görebilirsin).
2-) Oyun bittiğinde ana ekrana gelmeden loaderdan Stop butonuna bas.
3-) Aynı şeyleri tekrar yap.

Ürün Açıklaması:
1-) Ürün pipe kullanılarak yapılan bir şey değil, boşuna pipe bu yazmayın.
2-) Van 152 - Van 5 gibi banları kaldırmaz bu diğer bypasslar gibi fake vgc yüklemiyor.

İlgisini çeken varsa discord a gelerek ticket açabilir aklına takılan soruyu sorabilir.

02/03/2026 tarihine kadar ücretsiz veriyorum reklam amaçlı denemek isteyen olursa. Daha sonrasında paralı olacak.

Discord: Profilimde mevcut DM atabilirsiniz.

(+) Loaderda virüs gözüküyo ehü ehü rat diyenler için söyleyeyim şimdilikten komik duruma düşersiniz yapmayın. Koruma basılı olduğu için gayet normal bir durum.
(+) İllaki buna rağmen virüs var diyenler olacaktır. Discord a gelerek loaderı inceleyebilirsiniz, 1 tane dahi zararlı bir şey var ise src yi paylaşırım.
f40n5b9.png
Temp yemeyecemmi ben simdi yada van102 almazsam söz urunu paraylada alacam

Temp yemeyecemmi ben simdi yada van102 almazsam söz urunu paraylada alacam
Test etmediğim bi ürünü paylaşmam hocam ban vs. yok ki zaten bildiğin gibi abartırsan vs report atarlarsa o kısmına bende dahil kimse bir şey yapamıyor malesef

Ürün Kullanımı:
1-) Oyun başladığında (Maç 0-0 iken ) loaderdan Start butonuna bas, mesaj kutusu geldiğinde istediğin hileyi inject et oyna ( hizmetlerden vgc nin durdurulduğunu görebilirsin).
2-) Oyun bittiğinde ana ekrana gelmeden loaderdan Stop butonuna bas.
3-) Aynı şeyleri tekrar yap.

Ürün Açıklaması:
1-) Ürün pipe kullanılarak yapılan bir şey değil, boşuna pipe bu yazmayın.
2-) Van 152 - Van 5 gibi banları kaldırmaz bu diğer bypasslar gibi fake vgc yüklemiyor.

İlgisini çeken varsa discord a gelerek ticket açabilir aklına takılan soruyu sorabilir.

02/03/2026 tarihine kadar ücretsiz veriyorum reklam amaçlı denemek isteyen olursa. Daha sonrasında paralı olacak.

Discord: Profilimde mevcut DM atabilirsiniz.

(+) Loaderda virüs gözüküyo ehü ehü rat diyenler için söyleyeyim şimdilikten komik duruma düşersiniz yapmayın. Koruma basılı olduğu için gayet normal bir durum.
(+) İllaki buna rağmen virüs var diyenler olacaktır. Discord a gelerek loaderı inceleyebilirsiniz, 1 tane dahi zararlı bir şey var ise src yi paylaşırım.
f40n5b9.png
keşke daha bilinecek biri olsanda denesem

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt