Open Source Velocity.cat leak CS2 hile source code Internal HvH

TheRolesional

Diamond Üye
İlla gören vardır zaten biliyorum ancak forumda paylaşan görmedim. derleyip bullanın hataları olabilir onları fixleyip patternleri updateleyip kullanabilirsiniz kafanıza göre ya HvH hilesi yapıyosan pastele abi mis gibi source.

Source Download Dosya Co:

Source Download Github:

iyi eğlenceler keyifli pastelemeler <3

Hilenin videosu:

Son düzenleme:
sen ablamısın abimisin klozet misin bu siteye gidince forumlu eski değildir umarım

sen ablamısın abimisin klozet misin bu siteye gidince forumlu eski değildir umarım
Thinking Think GIF

offsetler guncel mi bunun

Merhabalar, bunu ben leaklamadım sadece source code'u buldum görünüşe göre private olması amaçlanan hile birisi tarafından leak edildi. Kahkahaya boğuldum, private olmayı amaçlayıp bir hilenin kaynak kodunu sızdırmayı nasıl başarırsın ya :D

İlla gören vardır zaten biliyorum ancak forumda paylaşan görmedim. derleyip bullanın hataları olabilir onları fixleyip patternleri updateleyip kullanabilirsiniz kafanıza göre ya HvH hilesi yapıyosan pastele abi mis gibi source.

Source Download Dosya Co:

Source Download Github:

iyi eğlenceler keyifli pastelemeler <3

Hilenin videosu:

kardeşim hileyi self leaklandı sızdıran owner zaten ne anlatıyorsun ::DDDD birde 1 2 ay önceki hali birsürü hataları var ama fixlenirse güzel hile

Sızdıran owner ya kanka salakmısın?

kardeşim hileyi self leaklandı sızdıran owner zaten ne anlatıyorsun ::DDDD birde 1 2 ay önceki hali birsürü hataları var ama fixlenirse güzel hile
Ne bileyim biri attı bana da bende foruma baktım yoktu eski dev sızdırmış sanırım ondan sonra da owner sızdırmış herhalde.
Sitesine bakınca invite kısmını görünce kahkaha attım sadece bahsettiğim buydu.

Sızdıran owner ya kanka salakmısın?
tamam konuda düzeltme yaptım kb. teşekkürler bilgi için

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt