bu fullyworksrcyi alsanız ne yapcaksnızı knk opencode kullanırsınız simdi dahada mahvedersiniz zaten cogu calısmıyor adam 1 2 ay önce srcsini pub etmis predi bile calısmıyort
Bu srcyede boklu demeyin cs nin açık ara bedava en iyi sourcelerinden birikardeşim yeter ama velocitynizi skcem he boklu src aq
fullyworkda canom bok gibi oldugunu değiştirirmi bak ne demisim 1 2 ay önceki pub olan srcyi owneri kendi leakledi 2 günönce zaten vardı bu src ve eski hali yanibu fullywork
nerden biliyorsun 2.si ne söyle bakim 3. neBu srcyede boklu demeyin cs nin açık ara bedava en iyi sourcelerinden biri
katılıyorum src boklu bı guncelleme gelse anında fıx yer struct offsetlerle dolu fakat işi bilen bunları otoya bağlarsa eline gayet güzel src geçer buyuk bır guncelleme geldıgınde degısenler bırtek pattern olursrcyi alsanız ne yapcaksnızı knk opencode kullanırsınız simdi dahada mahvedersiniz zaten cogu calısmıyor adam 1 2 ay önce srcsini pub etmis predi bile calısmıyort
E.sLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
SRC ZATEN VT KOYMADIM BENIM DEĞİL BENIM DEĞİL BENIM DEĞİL BENIM DEĞİL
yok hem oda var hemde ragebot vs leş bide bunu alan kişi srcyi daha çok mahveder sorun o trde hvh hilesi yapamazlar fazlakatılıyorum src boklu bı guncelleme gelse anında fıx yer struct offsetlerle dolu fakat işi bilen bunları otoya bağlarsa eline gayet güzel src geçer buyuk bır guncelleme geldıgınde degısenler bırtek pattern olur