İnceleniyor velocity.cat fixed (bhop/strafe fixed/ragebot improvement)

injectlerkenmi dll yanındaki logları yolla
yok visual studioda bu senin dll değil başka bişey 2 hataya düştü
injectlerkenmi dll yanındaki logları yolla
çözemiyorum amk
""C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\18\Community\VC\vcpkg\vcpkg.exe" install --x-wait-for-lock --triplet "arm64-windows-static" --vcpkg-root "C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\18\Community\VC\vcpkg\\" "--x-manifest-root=C:\Users\USER\Desktop\velocity\Velocity_Fully_Fixed_By_Diablo\Velocity_Fully_Fixed_By_Diablo\velocity-cs2\\" "--x-install-root=C:\Users\USER\Desktop\velocity\Velocity_Fully_Fixed_By_Diablo\Velocity_Fully_Fixed_By_Diablo\velocity-cs2\vcpkg_installed\arm64-windows-static\\" " komutundan 1 koduyla çıkıldı.
bu vcpkg örneği, bağlantı noktalarıyla etkileşim kurmak için belirtilen temele sahip bir bildirim gerektiriyor. Lütfen bildirime 'builtin-baseline' ekleyin veya varsayılan kayıt defterini yeniden tanımlandıran bir 'vcpkg-configuration.json' ekleyin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
vac bypass lazım buna ya azda olsa çünkü rekabetçide köklersen 2 round sonra ban yiyon legit oynarken hiç aimbotu kullanmadan bile ban yemiştim bunda

sourceyi zaten biliyorsunuz onun üstüne geliştirme yaptım diğer dümdüz atılanlar gibi değil :catscream: :imgotodie:

bunnyde strafede fixli tr sunucusunda kullanabilirsiniz ragebot multipoint iyilestirildi ARTIK DAHA İYİ MATEMATİĞİ VAR AIMBOTUN geliştirdikçe atarım buraya

dw:
vt:

menü gelmiyor

sourceyi zaten biliyorsunuz onun üstüne geliştirme yaptım diğer dümdüz atılanlar gibi değil :catscream: :imgotodie:

bunnyde strafede fixli tr sunucusunda kullanabilirsiniz ragebot multipoint iyilestirildi ARTIK DAHA İYİ MATEMATİĞİ VAR AIMBOTUN geliştirdikçe atarım buraya

dw:
vt:

src gelir bence

-insecure -allow_third_party_software kullanın extreme injector ile standart injection yapın

dw:
vt:

kanka cs 1.6 altı evol aim atack fixlesene ya

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt