Open Source Veledi Kurdish Fta Sofware Sql Bilgileri

tam olarak bu elemanın bu forumda olma amacını anlamıyorum kendi içlerinde polemik yaratıp milleti rahatsız etmekten başka bir işe yaradığı yok reale döksen nolur kanka milleti tehdit edebiliyorsun ne yapabıleceksin sanal faresi.

olum bu nasıl konu bu nasıl yorumlar cringeden patladım resmen sen nasıl yaşıyosun kanka bu hayatta bu kafayla

bu kurdish muhabbeti ne böyle kendini ifade etmekte zorlanıyorsan chatgptye yaz senin için iğneleyici bir kaç cümle kursun da en azından zeki görün. Klavyedeki tüm tuşlara basıp sanal ortamda erkeklik yapmaya çalışmak çok garip konuyla alakasız tabii aranızda ne geçtiyse de böyle low iq hareketlerle pek sonuç alamayacağına inanıyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Boş adam boş konu . CG kalitesine yakışmıyor

VELETLERRR BİRAZ KORUMA YAPIN SRCLERİNİZE BÖYLE OLMAZ YOKSA

DOSYA TC//

VELET TAKIMI FTA NIN SQL VE KEY V.B BİLGİLERİ

LEAK BY @NOVA

@WhereYq
@idaxp
@FtaSsoftware

BOŞ ADAMLARSINIZ
Ya tamam anladik baba heckırsın cok etkileniyorum yaptiklarindan da cok havaya gıriyosun

çok canımı sıkma istersen çocuk felan dinlemem iş cg de şov yapmaya benzemez sonrasında pişman olursun

(BENİ TEHTİT Mİ EDİYORSUN DİYORSANDA EVET EDİYORUM)
TEHTİT

ĞQGOAĞVĞWOGALVLAĞTOSĞVLQĞGPWĞXOAĞTOSPVSP

2013 Facebook user : Nova
“Kiminsə Instagram heacklamek proqramı varsa, mənə göndərin”

Linkler eski keylerle bir şey yapamazsın hwid sistemi var ve aynı hwidleri kopyalayamazsınız çünkü şifreli girebiliyorsan gir loadere ben senin sourceni atmışım fena rezil oldun bu kadar beklemiyordum.
Deli işte kral anlarsın ya hacked/owned/pwned/leaked by nova falan AI Kadın Pfp havalı sanalcı debugger reverser(?) pro mega kutu brawl stars 397592 kupa gamer

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt