💎Vega Cheats Konu Tasarımı Leak - Zeph Works💎

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Onume gecene para vermiyorum. Aldigim hizmet karsiligi 500 veriyorum bu 1
Leak birseye para vermedim. Ben urunu yaptirip teslim aldikdan 20 gun sonra Vega leak diye konu acan sensin bu 2

Yazilani anlamakta zorluk cekiyorsun sanirim.
sen zorluk çekiyorsun galiba yazdığıma bak

QWFÖLŞJIFOHQWUFWQIGFYWQGYIWQFQ bune oğlum kendi attığım şeyi niye leak diye paylaşıyorsun utanmıyor musun? bu işleri bıraktığımı @hern0s dahil biliyorken uğraştığın şeye bak 17 yaşında ki çocuksun azıcık utanman olsun :ÇŞQİELKOPJIFUHQYUFQIF

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Herife bak kendisi anlamiyor hala dik burunluluga devam ediyor :D TR nin diger ulkelerden 30 yil geriden gelmesinin sebebi. Yazilani anlamiyor hala inat ediyor.
bak üstte yazdım ki sonraki alımlarında diyorum leak olmadan aldığını dedem bile biliyor zaten

QWFÖLŞJIFOHQWUFWQIGFYWQGYIWQFQ bune oğlum kendi attığım şeyi niye leak diye paylaşıyorsun utanmıyor musun? bu işleri bıraktığımı @hern0s dahil biliyorken uğraştığın şeye bak 17 yaşında ki çocuksun azıcık utanman olsun :ÇŞQİELKOPJIFUHQYUFQIF
17 yasında elemandan mı korkuyorsun o zaman? vicci'yle neo öğrendi zaten benden korktuğunu daha da savunma kendini

@ZephWorks

Harbici boş yapmışsın. Adam konu tasarımını umursamıyorum 500 tl para değil diyor sen adama enayi diyorsun. Harbi fena boş yapmışsın, fena. Konu içeriği de bomboş içerik. :D

@ZephWorks

Harbici boş yapmışsın. Adam konu tasarımını umursamıyorum 500 tl para değil diyor sen adama enayi diyorsun. Harbi fena boş yapmışsın, fena. Konu içeriği de bomboş içerik. :D
500 lira verdiğim şey public olunca umrumda olmuyorsa enayi olmuş olurum kısa kes.

burada dediğin biraz saçma
yok şahsen ben birşeye para versem sonra birisi bedava paylaşsa en kötü ihtimal sinir olurum adama baksana umrunda değil. benim gözümde biraz enayi gibi durdu başkasını bilmem de

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt