bedava bulamazsın fakat f/p bulabilirsinBedava vds bulabilir miyim ?
kullandınmı hiç burayıbedava bulamazsın fakat f/p bulabilirsin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yılbaşı indirimi olduğu için 6 aylık vds 150 tlye satıyorlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediren son paketide bu yıllık 300 yazmışlar fiyat gayet makul
aktif bir aboneliğim bulunuyor bir problem yok şuanlık ama ileride ne olacağını bilemeyiz tamamen keyfi aldığım birşeykullandınmı hiç burayı
peki güzelaktif bir aboneliğim bulunuyor bir problem yok şuanlık ama ileride ne olacağını bilemeyiz tamamen keyfi aldığım birşey
Reis aşırı iyi fiyat almayı düşünüyor bakalım, forumdaki tek yararlı kişi sensin yemin ederim .dbedava bulamazsın fakat f/p bulabilirsin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yılbaşı indirimi olduğu için 6 aylık vds 150 tlye satıyorlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediren son paketide bu yıllık 300 yazmışlar fiyat gayet makul
sadece aktif ederken bi 3 4 saat bekliyorsunuz onun harici bir problem yok ilk başta bende cok şüpheci yaklaştımReis aşırı iyi fiyat almayı düşünüyor bakalım, forumdaki tek yararlı kişi sensin yemin ederim .d
2019 sürüm aktif etmekten kastım şudur sipariş oluşturduğunda adamların aktif etmesi 3-4 saat arası sürüyor senlik bir durum değil yaniReis her gün aktif etmekmi lazım anlamadım, 1 kere aktif ettiğimizde 3 saat bekliyorsak sorun yokta, birde hangi işletim sistemini Önerirsin hangisini kullanıyorsun sen 2012 mı reis?
Mjolnirin Dediği Sunucunun Ilk Kurulum Asamasi birdaha kurulum yapmana gerek kalmıyorHe bir defalıksa sorun yok fiyatlar uygun zaten, bende 2019 server düşünüyorum 1 yıllık
keyubu ya bi bak derim bazen freee veriyorlarBedava vds bulabilir miyim ?