Türk firmasını zaten seçme. Hetzner kullandedicated veya normal bir sanal bilgisayar istiyorum // dmca sorunları yaşamıcağım bir yer arıyorum bilginiz varmı
KESİNLİKLE TÜRK FİRMASI İSTEMİYORUM!!!!!
Yok dayı olmuyor yd kart var bende giriyorum doğrulamaları yapıyorum tc kabul etmiyorTürk firmasını zaten seçme. Hetzner kullan
crazyrdp kullanabilirsin şahsen kullandığım bir vps sunucusu mevcut anon olarak ve gayet memnunum.Yok dayı olmuyor yd kart var bende giriyorum doğrulamaları yapıyorum tc kabul etmiyor
BLACK VDS Arıyorum her hangi bir şeyde sorun yaşamıcağım bir şey aylık 10.000₺ ödiye bilirim.
Almanya lokasyon dedicated istersen yardımcı olabilirim.dedicated veya normal bir sanal bilgisayar istiyorum // dmca sorunları yaşamıcağım bir yer arıyorum bilginiz varmı
Azure veya vultr kullanYok dayı olmuyor yd kart var bende giriyorum doğrulamaları yapıyorum tc kabul etmiyor
BLACK VDS Arıyorum her hangi bir şeyde sorun yaşamıcağım bir şey aylık 10.000₺ ödiye bilirim.
hetzner.de veya ovh alabilirsin veya royalehosting.net ben saldırı sunucuları için genel de royaleden dedicated alıyorum veya hetznerden ama hetzner de koruma yokdedicated veya normal bir sanal bilgisayar istiyorum // dmca sorunları yaşamıcağım bir yer arıyorum bilginiz varmı