- İletişim

başlıkta yazdığı gibi vds önerisi arıyorum sb ob ve python kodlama amaçlı bir vds fiyat fazla uçuk olmasın yeter.
Son düzenleme:
ne için kullanacağını belirtirsen daha iyi olurbaşlıkta yazdığı gibi vds önerisi arıyorum fiyat fazla uçuk olmasın yeter.
illegal bir şey yapmıcaksan (fud,ddos,botnet,cc geçme,rat,stealer vs.) rabisu öneririmbaşlıkta yazdığı gibi vds önerisi arıyorum sb ob ve python kodlama amaçlı bir vds fiyat fazla uçuk olmasın yeter.
rabisu da masscan a izin var mıillegal bir şey yapmıcaksan (fud,ddos,botnet,cc geçme,rat,stealer vs.) rabisu öneririm
ddos,botnet ve diğerleri içinde aeza.net öneririm
denemiştim çoğu network mapperi bir şey olmamıştırabisu da masscan a izin var mı
ucuz bir sey ariyorsan hostingdunyam i alabilirsin yilligi 1000 lira civaribaşlıkta yazdığı gibi vds önerisi arıyorum sb ob ve python kodlama amaçlı bir vds fiyat fazla uçuk olmasın yeter.
sağol kanka baktım biraz güzelmişillegal bir şey yapmıcaksan (fud,ddos,botnet,cc geçme,rat,stealer vs.) rabisu öneririm
ddos,botnet ve diğerleri içinde aeza.net öneririm
kanka bunun linki varsa atsana bu hosting sitesiucuz bir sey ariyorsan hostingdunyam i alabilirsin yilligi 1000 lira civari
sağol kanka baktım biraz güzelmiş
kanka bunun linki varsa atsana bu hosting sitesi