salvatorel
Bronz Üye
csgo da iyi çalışabilir belki hafif gelişse
bunun üstünde oynama yapabilir miyiz? mesela ben başlat dediğimde o makro recoil olarak değil de tuş basmasını istesem?
Merhaba arkadaşlar, global bir makro yaptım. Tüm oyunlarda çalışmaz ama bazı oyunlarda çalışabilir ve ban riski de olabilir dikkatli kullanın.
Macro süresi kısmı timer interval yöntemiyle çalışır. Oraya mili saniye gireceksiniz yani, böyle böyle test edin işte kendiniz bakın nasıl geliştirebiliyorsunuz
ne yapabiliyorsunuz? diye.. Benim hayalim left click basıldığında mouseyi yani aimi sabit koordinatta tutup aimin hiç sekmemesini sağlamak..
Bunun içinde baya detaylı bir kodlama yapmak gerekiyor x y z koordinatlarını falan ayarlamak etmek, üşengeçlikten pek vakit ayıramadım neyse
kaynak kodumu paylaşıyorum öylesine belki yorum yazan olur falan üstünde tartışırız.. Ha unutmadan her oyunda çalışmaz çalışması için fake sertifika basmalısınız
fake sertifika bastığınızda exe'ye diğer oyunlardada çalışabilir hale geliyor bilginiz olsun, hadi iyi kodlamalar..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bunu recoil yerine mouse click attırmak istesem nasıl yapabilirim?Keşke yardım isteseydin vb.nette çok güzel şeyler çıkarıyorum. Eğer böyle bir projen olursa yardım iste başta ben olmak üzere bir sürü arkadaş sana yardımcı oluruz.
20onaylı üye kaç mesaj gerekiyordu
Nasıl çalıştırdın ?işe yaradı