Olmazsa?Eski uriel de işin ne :/ Her neyse source titlelarını değişip yeniden derle algılayamaz
Olmazsa?Eski uriel de işin ne :/ Her neyse source titlelarını değişip yeniden derle algılayamaz
Textleri değişip yeniden buildlediğinde urielin algılama ihtimali yokOlmazsa?
Uriel text ile algılamıyor bir programı öyle olsaydı modlu cheat engineler geçmişti bileTextleri değişip yeniden buildlediğinde urielin algılama ihtimali yok
Geçti zaten ? Eski uriel bunun önünü alamayınca prime ı çıkardıUriel text ile algılamıyor bir programı öyle olsaydı modlu cheat engineler geçmişti bile
Şuanda geçemiyor dene istersen ?Geçti zaten ? Eski uriel bunun önünü alamayınca prime ı çıkardı
Uriel ile çok fazla projem oldu zamanında, denemeklik bir durum yok. Bir projemde DF in bu sourcesinden Aob search fonksiyonunu alıp kullanmıştım, yani çalışıyor. Siz yapamıyorsunuz.Şuanda geçemiyor dene istersen ?
Şuanda modlu cheat engine geçemiyorrr eski uriel diyorum en sonki guncellemsi modlu c.e leri fixlemek oldu oyle olsaydı uriel engine yani df nin engine i şuan hala eski urielde çalışıyor olurdu fakat uriel onu fixledi ve urielde çalışmaz duruma geldi istersen soradabilirsin kendine veya konunun yorumlarına bakabilirsin herkes yazmıştı oda modlu c.eUriel ile çok fazla projem oldu zamanında, denemeklik bir durum yok. Bir projemde DF in bu sourcesinden Aob search fonksiyonunu alıp kullanmıştım, yani çalışıyor. Siz yapamıyorsunuz.
Yoruyorsun...Şuanda modlu cheat engine geçemiyorrr eski uriel diyorum en sonki guncellemsi modlu c.e leri fixlemek oldu oyle olsaydı uriel engine yani df nin engine i şuan hala eski urielde çalışıyor olurdu fakat uriel onu fixledi ve urielde çalışmaz duruma geldi istersen soradabilirsin kendine veya konunun yorumlarına bakabilirsin herkes yazmıştı oda modlu c.e
Olmayan bişeyi iddia ediyorsun...Yoruyorsun...
Ahh ah cahil kardeşim bir gün yazılım ve anti cheatler hakkında ufacık bilgi sahibi olduğun zaman "vay be zamanın da bilip bilmeden yorumlar yapıyormuşum"diyeceksin. O zaman gelene kadar konuyu takipten çıkıyorum.Olmayan bişeyi iddia ediyorsun...