Vape V4

MarioGomez

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kendi yıllardır kullandıgım vape v4 ü satmak istiyorum lifetime MAİL ile birlikte verilecek

Fiyat: 600TL
Ödeme Yöntemi: Papara,IBAN
İletişim: Forum üzerinden dm atın veya dc bırakın cidden almak istiyenler dc indirip ekliyeyim
Kanıt:

kendi yıllardır kullandıgım vape v4 ü satmak istiyorum lifetime MAİL ile birlikte verilecek

İletişim: Forum üzerinden dm atın veya dc bırakın cidden almak istiyenler dc indirip ekliyeyim
Kanıt:
6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur.
( Hesapla beraber CG hesabınız yan yana olacak şekilde SS ekleyin. )

7. Satıcının konuya satın aldığı yerden satış izni eklemesi zorunludur.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur.
( Hesapla beraber CG hesabınız yan yana olacak şekilde SS ekleyin. )

7. Satıcının konuya satın aldığı yerden satış izni eklemesi zorunludur.
vape de satış izni gerek yok kanka adamlar 5kişi bi vape kullanıyo zaten sitedede hwid deişebiliyon

Kanıt:
en son 1.16.5 desteği gelmişti 1.20 üstüne destek geldiyse alabilirim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt