Hem lf değil hem iyi bir ürün değil alıcısı olur mu bilmiyorum yine de iyi satışlar.ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR
ELİMDE VAPE V4 İÇİN 9 GÜNLÜK AKTİF ABONELİĞE SAHİP 2FA AKTİF OLAN BİR HESAP VAR (SATIN ALINDIKTAN SONRA 2FA DEVREDIŞI BIRAKILACAKTIR)
HWID DEĞİŞİKLİĞİ MEVCUTTUR
SATIŞ KONUSU KANITLARI HAKKINDA GÖRSELLER AŞAĞIDA BULUNMAKTADIR
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
FİYAT: 4$
DISCORD: axdesh veya axdesh#1337
ÖDEME SEÇENEKLERİ: IBAN
Yanlış anlama ancak bu seni neden rahatsız etti?capslock kapatamıyor musun kardeşim
Teşekkürler, kısa süre ihtiyacı olan veya hevesini almak isteyen arkadaşlar için ideal olduğunu düşünüp satışa koydumHem lf değil hem iyi bir ürün değil alıcısı olur mu bilmiyorum yine de iyi satışlar.
Hangi sunucu için v4 almayı tercih ettin?Teşekkürler, kısa süre ihtiyacı olan veya hevesini almak isteyen arkadaşlar için ideal olduğunu düşünüp satışa koydum
Belirli bir sunucu yok kafamın estiği yerlerde açmak için almıştımHangi sunucu için v4 almayı tercih ettin?
zaten aylığı 10 dolar, bence fiyat fazla.ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR
ELİMDE VAPE V4 İÇİN 9 GÜNLÜK AKTİF ABONELİĞE SAHİP 2FA AKTİF OLAN BİR HESAP VAR (SATIN ALINDIKTAN SONRA 2FA DEVREDIŞI BIRAKILACAKTIR)
HWID DEĞİŞİKLİĞİ MEVCUTTUR
SATIŞ KONUSU KANITLARI HAKKINDA GÖRSELLER AŞAĞIDA BULUNMAKTADIR
FİYAT: 4$
DISCORD: axdesh veya axdesh#1337
ÖDEME SEÇENEKLERİ: IBAN
bir daha olmasınYanlış anlama ancak bu seni neden rahatsız etti?
Teşekkürler, kısa süre ihtiyacı olan veya hevesini almak isteyen arkadaşlar için ideal olduğunu düşünüp satışa koydum
bir daha olmasın