yok kaldıramazsında bişey olcağını düşünmüyom bana olmadıbackdooru kaldıramazmıyız?
arka
arkadaşımada lazım prim kasmak isteyen birisisn durduk yere kavga çıkarma veçık git konumdan
çıkartmadan leaklanan sensin xdarkadaş ha ? ve ben prim kasıyorum bu yüzden daha çıkmayan clientimi leak diye paylaştın demi
ekran kartını ömürüyor dedi xlaeuss ama ondan şüphelendimyok kaldıramazsında bişey olcağını düşünmüyom bana olmadı
leaklanan benmiyim kanka sana güvendim arkadaşım dedim ve trip atıp sunucudan çıktın sonra kurdinette paylaştın adamlık bumu?çıkartmadan leaklanan sensin xd
ekran kartını ömürüyor dedi xlaeuss ama ondan şüphelendim
yan pcde githubdan bat vapeyle oynadim 1 ay suan 100 cpu altina inmiyor pcçıkartmadan leaklanan sensin xd
o kadar uğrasmama rağmen ne yaptın? diye soran sesnin vaktim olmadığından gptye aura yaptırdım istedin diye bumu dediğin? ilk aklını sorgulaleaklanan benmiyim kanka sana güvendim arkadaşım dedim ve trip atıp sunucudan çıktın sonra kurdinette paylaştın adamlık bumu?
senin kararın istiyosan atarım dc : kedi01333çıkartmadan leaklanan sensin xd
bat ile nası vape var layan pcde githubdan bat vapeyle oynadim 1 ay suan 100 cpu altina inmiyor pc
flux b13 e kaldık yine : (yan pcde githubdan bat vapeyle oynadim 1 ay suan 100 cpu altina inmiyor pc
git para ver kanka fakirmisin 1000 tl bu devirde parami isin bitince satarsin 500 600unu cıkarırsın zatenflux b13 e kaldık yine : (
ne istedin yapmadım :/o kadar uğrasmama rağmen ne yaptın? diye soran sesnin vaktim olmadığından gptye aura yaptırdım istedin diye bumu dediğin? ilk aklını sorgula