harungamerghost
Silver Üye
sadece kasperksy plus yetmezmi?Hitmanpro, kaspersky, Malwarebytes bunlarla güzelce tarama yap kankam
malware bytes pro kurunca kaspersky kızıyor :/
sadece kasperksy plus yetmezmi?Hitmanpro, kaspersky, Malwarebytes bunlarla güzelce tarama yap kankam
1 mesajın var hesabı bugün açmışsın?Neocum benmi attım ratı beni nie banlıyon canım adımız çıktı die ban yiyoz :ddddd
kaspersky tarama yap sonra kaspersky sil diğerlerini yüklesadece kasperksy plus yetmezmi?
malware bytes pro kurunca kaspersky kızıyor :/
WANTED senmişsin gibi geldidayı hesabı demin açtım ne dion
plus boşa mı gitsin diyicem rat yedim yüksek ihtimal yada bir şey olmuyucak :/kaspersky tarama yap sonra kaspersky sil diğerlerini yükle
KANKA TEMP SİL %60 İHTİMAL KURTULURSUNyapabilecegimiz birsey var mi formatsiz
Temizini bulamazsın direkt dosyayı yapan kişi virüs koymuş freesi de ratlıdır bununyokmu temizini atıcak premium bosa gitti
hocam bunu kullansan en kötü ne olurTemizini bulamazsın direkt dosyayı yapan kişi virüs koymuş freesi de ratlıdır bunun
Senin yerine hilenin sahibi bilgisayarını kullanırhocam bunu kullansan en kötü ne olur
.batı zaten jarları java -jar atmak için koymuş muhtemelen.bat vape yokki zaten amk
benmi yanlis biliyorum
İçindeki virüsleri hilenin sahibi mi koymuş crackleyip paylaşan mıTemizini bulamazsın direkt dosyayı yapan kişi virüs koymuş freesi de ratlıdır bunun