Vanguard'ın Kalıntıları/İzleri

umutre2333

Yeni Üye
Merhabalar duyduğuma göre Valorantta ban yedikten sonra Vanguard bilgisayarımızda bir takım izler dosyalar bırakıyormuş o dosyaları vesaire bilen var mı ? PC'ye format atmadan spoof yapmak istiyorumda.

Revo Uninstaller kullanabilirsin gelişmiş diyip hepsini seçip kaldırman gerekli ama oyunu silmen simdilik

%temp% dosyalarını temizlemekle başlayabilirsin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Anti Cheat bypass kısmına gir 3. sayfada felan valorant tracking diye konu bat ile silebiliyorsun reg kayıtlarıda dahil

Merhabalar duyduğuma göre Valorantta ban yedikten sonra Vanguard bilgisayarımızda bir takım izler dosyalar bırakıyormuş o dosyaları vesaire bilen var mı ? PC'ye format atmadan spoof yapmak istiyorumda.
sc delete vgc
sc delete vgk
Bu kodları cmd yi yönetici olarak çalıştırıp yaz eğer güvenmediysen bu bat dosyasını indir tempi komple siliyor yine yönetici olarak çalıştırırsan

bu bat dosyası metin belgesiyle oluşturulmuştur güvenle indirebilirsiniz

Valog var. Tüm logları falan temizliyor. Bu s1tenin programı değil oyuzden link atmayacagım. Ama şöyle bulabilirsin
arat bunu sonra indir. Eger ad vermek yasaksa gerçekten bilmiyorum. Yasaksa uyarın yada silin yorumu

sc delete vgc
sc delete vgk
Bu kodları cmd yi yönetici olarak çalıştırıp yaz eğer güvenmediysen bu bat dosyasını indir tempi komple siliyor yine yönetici olarak çalıştırırsan

bu bat dosyası metin belgesiyle oluşturulmuştur güvenle indirebilirsiniz
Bu bende işe yaradı ama sonuç olarak işe yaramadı :/ ben Cg nin hwid spooferdan yapmıştım.

Tamamdır l0g dosyalarını temizleyip spoof deneyeceğim , işe yararsa yeni konu açarım veya konuyu güncellerim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt