AndreSantos
Efsane Üye
bizim kütük kongomu abla
fixleyemezsen iade oluyormu abla kredi çekcememin ol bu source elimde aylardır var ben yaptım öncedende yapıyordum kendi APIm var abicim hadi başka konuya kanıtmı istiyorsun gel onuda gösteryim
gateaway değişirse veya method gene güncellenmiş halini vericem.
evet iade verebiliriz eğerki sorun çıkarsa.fixleyemezsen iade oluyormu abla kredi çekcem
tamam haber edersin tekraremin ol bu source elimde aylardır var ben yaptım öncedende yapıyordum kendi APIm var abicim hadi başka konuya kanıtmı istiyorsun gel onuda gösteryim
ederiz canım benim hadi başka konuya zıpla baltalamaktan report edicemtamam haber edersin tekrar
beyaz eşya mı bu 55k iade yapar mı sence aqfixleyemezsen iade oluyormu abla kredi çekcem
he bu arada resell almaktan paran bittiyse verebilirimtamam haber edersin tekrar

iade yapıyorum. herhangi bir sorun çıktıgı sürece.beyaz eşya mı bu 55k iade yapar mı sence aq
valorant hilesi satmıyorum?he bu arada resell almaktan paran bittiyse verebilirim![]()
allah büyüktürbeyaz eşya mı bu 55k iade yapar mı sence aq
bilmedigin şeylere niye giriyon ozaman amk uc de ne gördünde burda laf ediyon 21 gündür linux açık bıraktım brute force deniyerek fieldlar için sonra encryption sonra auth request tasklar için 2 gün uyumadım zar zor çözdüm server-side ile uğraştım 2-4 ay anam sikildivalorant hilesi satmıyorum?