Open Source (Vanguard) (EAC).. ALL ANTI CHEATS MEMORY READ & WRITE HACK ÇEKİLİŞİ

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
çekiliş için yanlış kategori
kardeşim ben pek anlamıyorum , kategori olarak yanlış yerdeysem herkesten özür dilerim , mod arkadaşlar gerekli yere yönlendirsin , ki şayet fikrim forum sahibi konuya gelip bu konuyu forumun başına sabitlemesi lazım el ele güzel bir şey yapmayalım mı ben kaybettiğimin farkındayım , kazındırdıklarımız çok daha güzeldir belki de .

katıldım 100 attım 100 var diye baya bir yer karaladım cheatglobalde kurnaz insanlardan dolayı eğer dc geçebilirsek normal halini atabilirim :)

Son düzenleme:
hocam bende attığın resim gözükmüyor ben doğrudan arayıp soracağım yani sen bağışını yap geç ha ben trollüm diyelim ki şehitlerimize 200 tl bağışlarsın ne mutlu sana .
hocam 200 olsa bağışlardım paparada 100 vardı. bir de googleye mehmetçik bağış yazdım orda online bağışta iban bırakmışlar oraya attım doğru mudur

katılmak için beğenmenize gerek yok

burada çekiliş olarak çekilen programın globalde fiyatı yok çünkü ben yazdım kimsede satamaz .d ama global yazılımcılarına sorarsanız size 5-10 bin dolar arası fiyat verecektir ben çekiliş şarlarını MEHMETÇİK VAKFINA 200 TL BAĞIŞ olarak belirliyorum , Çekilişe katılmak için MEHMETÇİK VAKFINA 200 TL bağış yapıp dekontu atmanız yeterli
parayı sana atayım kardeşim sil konuyu

haklısın

19 yaşlarınızda forumda ki mesaj sayınız yada rütbeniz size çok önemli gibi gelir , ondan sonra bunların hiç bir anlamı olmadığını anlarsınız herkesin güldüğü ergen şakalarının ne kadar boş olduğunu görürsünüz falan falan bu dersleri burada ben sana verecek değilim siktir git şimdi o açtığın hesabı ananın amına sok , ben bu foruma bir şeyler öğretmeye aynı zamanda da yararlı olmaya geldim senin yorumun kimsenin sikinde değil sen ip banlanmazsan beni banlasınlar bu kadar basit köpek sen hiç bir şeysin mesela sen bir ergensin kendini önemli sanan ergen bir köpeksin ama ben senden daha önemliyim . bu kadar sen banlanacaksın yeni hesap açıp bana hater olmaya devam edeceksin benim arkamdan konuşmaya devam edeceksin .d.d.

başarılar oğluma

Başlık belli piyasada olan tüm anti cheatlerde memory işlemlerini yapabileceğiniz bir open source çekilişle kaç kişiye gidecek bilmiyorum siz belirleyim
dipnot : forumda yasaksa öncelikle forum yetkililerinin belirlediği bir kişiye istediği tüm oyunlarda tek tek çalışan uygulamamı gösterip ondan sonra bu konuyu açabilirim sorun değil .
katılmak için beğenmenize gerek yok
arkadaşlar şöyle düşünün bu çekilişi 50 kişiye yaptığımda forumda valorantta ud hile satan herkes banlanır(in game) . 10 kişi diyelim gençlerin önünü kesmeyelim
burada çekiliş olarak çekilen programın globalde fiyatı yok çünkü ben yazdım kimsede satamaz .d ama global yazılımcılarına sorarsanız size 5-10 bin dolar arası fiyat verecektir ben çekiliş şarlarını MEHMETÇİK VAKFINA 200 TL BAĞIŞ olarak belirliyorum , Çekilişe katılmak için MEHMETÇİK VAKFINA 200 TL bağış yapıp dekontu atmanız yeterli .
Güzel konu ve katılım şartı çok iyi seçilmiş tebrik ederim.

Konu ile alakası yok ama Korayın anticheate paket atabildin mi.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu forumun ağası babası yok mu kimdir

Güzel konu ve katılım şartı çok iyi seçilmiş tebrik ederim.

Konu ile alakası yok ama Korayın anticheate paket atabildin mi.
evet atabildim fakat belirmek lazım bu forumdan bir arkadaş pointerları vermişti benim pointerları bulacak vaktim yoktu . paket atabildim ama ben korayı 15 yıldır tanıyorum kendisi her ne kadar piyasada lap löp olarak tanınsada korayın antisini geçecek türkiyede büyük ihtimalle 3 kişi vardır birisini ben doldurdum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt