Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
VANGUARD ÇALIŞAN PİPE METHOD BYPASS LİNK ATARMISINIZ YA KOLAY BAN YEDİRMESİN
Merhaba ben vanguard için pipe method bypass arıyomda (free oluyo genelde) bana çalışan kolay ban yedirmeyen pipi method ayy pardon pipe method jkahbksafhksaf linki atarmısınız? valorant oynicam
Merhaba ben vanguard için pipe method bypass arıyomda (free oluyo genelde) bana çalışan kolay ban yedirmeyen pipi method ayy pardon pipe method jkahbksafhksaf linki atarmısınız? valorant oynicam
ya forumda öyle Crâck falan atıyolarda kayra1337 falan çalışıyo oyunda vanguardı durduruyo ama ban yediriyio geliba delay bandan dolayı ben format atınca delay ban gidiyo nedense
ya forumda öyle Crâck falan atıyolarda kayra1337 falan çalışıyo oyunda vanguardı durduruyo ama ban yediriyio geliba delay bandan dolayı ben format atınca delay ban gidiyo nedense
hemde benim pc de bişey var la eskiden ben çok şey bilmiyodum böyle staffbesting falan ban yedirmez sanıyodum mk eskiden staffbesting ile ciddiyim 80-90 kere ban yedim her zaman val 5 attı hiç anakart banı yok spoofer bypass falan hiçbişey kullanmıyom halada aynı pc yi kullanıyom öyle denemeler filan yapıyom bu pc de valorant üzerinde filan şuanda spoofersiz 30 kere filan ban yedim ama ful val 5 neden la?