VANGUARD BYPASS

OuzoXmirza

Gold Üye
vanguard bypass hakkında bilgi, ve çalışan bir ürün varsa almak istiyorum

Böyle bir ürün alıp memnun kalanlar yazarsa sevinirim

bide vanguard bypass nedir, ilk kim çıkardı, yabancıların bilgisi var mı? Tek bir ürün var ve diğerleri reseller falan mı? Bu ürünün hikayesini bilen ve alıp kullanan varsa ne aldığını yazarsa güzel olur

Moderatör tarafında düzenlendi:
Amguard
Pardon vanguard bypass hakkında bilgi, ve çalışan bir ürün varsa almak istiyorum

bide vanguard bypass nedir, ilk kim çıkardı, yabancıların bilgisi var mı? Tek bir ürün var ve diğerleri reseller falan mı? Bu ürünün hikayesini bilen ve alıp kullanan varsa ne aldığını yazarsa güzel olur
discord gel detaylı konusalım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Amguard
Pardon vanguard bypass hakkında bilgi, ve çalışan bir ürün varsa almak istiyorum

discord.gg/byteproject her turlu destek oluruz

Amguard

Valo içinse gel bypasslı hilemizi al

tek bir ürün yok her hangi bir anti cheatin farklı şekillerde bypass yöntemleri olur , yazdığın hile kodunu anti cheate farkettirmeden oyuna geçirmek bir bypass yöntemidir mesela yada anti cheatin kontrol ettiği noktalara bellekte sahte veriler yerleştirmek bir bypass yöntemidir , yada anti cheatin sunucusuna gönderdiği veriyi manipüle edip istenilenin dışında bir veri gönderip anti cheati uyutmak bir bypass yöntemidir mesala bypass genel olarak bir araç değil kavramdır . teorik olarak bunlar GEÇMEK , ÜSTÜNDEN ATLAMAK , ÇEKİP ÇIKARMAK , ETRAFINDAN DOLAŞMAK olabilir en iyi tabirler bunlar aklıma gelen . İşin biraz daha teknik boyutu hakkında konuşmak gerekirse bir bypass satın alırken dikkat etmen gereken en önemli husus bypass'ın ring seviyesidir , teknik varolan tüm bypasslar ring0 ve ring3 te çalışır bu terimlere çok girmeyeceğim fakat alacağın bypass'ın ring0 olması önemlidir. Bunu söylemek her ne kadar hoşuma gitmese de türklerin sattığı tüm bypass YÖNTEMLERİNİ gördüm Vanguard ile ilgili hemen hepsi ring3 te çalışıyor en azından çalışmaya çalışıyor düpedüz dolandırıcılıktır buna dikkat edersen üzülmezsin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
discord.gg/van5

Ön gösterim yapabiliriz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt