Satıyorum 👑🚀 𝐕𝐀𝐍𝐆𝐔𝐀𝐑𝐃 𝐁𝐘𝐏𝐀𝐒𝐒 - 𝐕𝐀𝐋𝐎𝐑𝐀𝐍𝐓 + 𝐋𝐎𝐋 - 𝐁𝐀𝐆𝐋𝐀𝐍𝐓𝐈 𝐇𝐀𝐓𝐀𝐒𝐈𝐙! 🚀👑

Bir şikayet konusunda bu tutumun yüzünden alacak arkadaşların ilerde yazılım konusunda problem yaşaması halinde böyle bir mantıkla karşılaşacağını bilmesini isterim.
Kişiyi şahsen tanımam iyidir kötüdür bilmem.

Bir şikayet konusunda bu tutumun yüzünden alacak arkadaşların ilerde yazılım konusunda problem yaşaması halinde böyle bir mantıkla karşılaşacağını bilmesini isterim.
Doğru olan birşeyi anlatmış zaten. Tüm ürünler dt olabilir veya fixlenebilir. Satıcılar bu süreçte iade vermek veya key değiştirmek zorunda değil.

400+ müşterimiz oldu merak etmeyin. Bizden ürün almadan baltalamak yerine bir ürün alın sonra konuşun bence?

400+ müşterimiz oldu merak etmeyin. Bizden ürün almadan baltalamak yerine bir ürün alın sonra konuşun bence?
Merhaba nasip olursa alabiliriz sizi baltalamak istemedim sadece dikkatimi çekmişti. Sonuçta bir hizmet veriyorsunuz politikanız ve ticari kurallarınız olmalı 1. müşteri ile 400. müşteri arasında bir fark olmayacaksa ilerleyen süreçlerde ticari ilişkimiz olmasını dilerim.Hayırlı satışlar.

Merhaba nasip olursa alabiliriz sizi baltalamak istemedim sadece dikkatimi çekmişti. Sonuçta bir hizmet veriyorsunuz politikanız ve ticari kurallarınız olmalı 1. müşteri ile 400. müşteri arasında bir fark olmayacaksa ilerleyen süreçlerde ticari ilişkimiz olmasını dilerim.Hayırlı satışlar.
sunucumuzda politikamız mevcuttur zaten eğer gelirseniz yardımcı olurum. 3. parti bir yazılıma hiç bir hile satıcısı kesinlikle dt olmaz veya ban yedirtmez diye kefil olamaz bunu zaten iade politikamızda açıkca belirtiyoruz.

.gg/divineservice

Merhaba nasip olursa alabiliriz sizi baltalamak istemedim sadece dikkatimi çekmişti. Sonuçta bir hizmet veriyorsunuz politikanız ve ticari kurallarınız olmalı 1. müşteri ile 400. müşteri arasında bir fark olmayacaksa ilerleyen süreçlerde ticari ilişkimiz olmasını dilerim.Hayırlı satışlar. teş
Umarım olur hocam. iyi forumlar

FİYAT GÜNCELLEMESİ YAPILDI.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt