selamabinaber
Yeni Üye
flexlayn fix yedimi bilen varmı
evetflexlayn fix yedimi bilen varmı
esLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Herhangi bir OBF yoktur verilen kodun saf ve derlenmiş halidir.)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kaynak Kodu:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mantık: Valorant handlelerini izler ve oyun vanguard pipesine bağlandığı an yani ilk heartbeat gerçekleştiğinde dnscache suspend yapar ve bazı firewall kuralları ekler. FlexLayn ile benzer sistem açık kaynak ve sade hali.
Bansız cihazda 4 maç atıldı sorun yok, delay banlı cihazda üstüne hile açarsanız sıkıntı olabilir.
Secure Boot - TPM - HVCI hatalarını atlatır.
KULLANIM:
1. Dosyayı YÖNETİCİ olarak çalıştırın, valorantı açın ve Dnscache donduruldu! mesajının gelmesini bekleyin.
2. Maç aratın ve ajan seçin, 5v5 map yüklenme ekranına gelince konsola 1 yazıp enter basın.
3. Maçtayken hilenizi açıp oynayabilirsiniz.
4. Maç bittiğinde lobiye geldiğinizde alt+f4 çekip konsola 2 yazıp enter basın ve uygulamayı kapatın.
5. İşlemleri her maç tekrarlayın!
Amacım, piyasadaki public bypassların mantığını bir nebzede olsa sizlere anlatabilmek.
ban geçmişi olmayan cihazsa 3-4 maç garanti olarak götürür kullandığın hileye bağlı free hile açarsan daha erken ban yersin ama her türlü gün içerisinde ban yersin. Temiz cihazı riske sokmanı önermem İlk hesap normal ban yer ve cihazına hvci zorunluluğu gelir, 2. hesaptada devam edersen van-152 + delay banaga ben bunu hwid bani olmayan cihazla denese bypass yaptikdan sonra hile acsam kac maca ban yerim belli etmeden
tamamdir coksagolban geçmişi olmayan cihazsa 3-4 maç garanti olarak götürür kullandığın hileye bağlı free hile açarsan daha erken ban yersin ama her türlü gün içerisinde ban yersin. Temiz cihazı riske sokmanı önermem
Önce oyunu açıp sonra bypassımı açtın naptın, daha demin hvci kapalı girdim çok istiyorsan video kanıt çekip göndereyim.bende bi sike yaramadı es geri al popup atlamıyor
önce bp açtım sonra oyun açtımÖnce oyunu açıp sonra bypassımı açtın naptın, daha demin hvci kapalı girdim çok istiyorsan video kanıt çekip göndereyim.
Kullanımı baştan oku önce dosyayı sağ tık YÖNETİCİ olarak açıyorsun sonra oyuna giriyorsun.
İşlemci hızınla ilgili olabilir görev yöneticisinden ayrıntılara gidip console applicationa gerçek zamanlı öncelik vererek tekrar deneyebilirsin veya direkt kodu derleyebilirsin koddaki sıralamayı biraz değiştirmiştim önce işlem sonra çıktı, ama exe eski derleme olduğu için önce çıktı sonra işlem yapıyo 1-2sn ile geç kalıyo olabilir.
at ekle hpvictus12 yada dm denÖnce oyunu açıp sonra bypassımı açtın naptın, daha demin hvci kapalı girdim çok istiyorsan video kanıt çekip göndereyim.
Kullanımı baştan oku önce dosyayı sağ tık YÖNETİCİ olarak açıyorsun sonra oyuna giriyorsun.
İşlemci hızınla ilgili olabilir görev yöneticisinden ayrıntılara gidip console applicationa gerçek zamanlı öncelik vererek tekrar deneyebilirsin veya direkt kodu derleyebilirsin koddaki sıralamayı biraz değiştirmiştim önce işlem sonra çıktı, ama exe eski derleme olduğu için önce çıktı sonra işlem yapıyo 1-2sn ile geç kalıyo olabilir.
bunu 2 pc olarak kullanmanın yolu yok mu sace pipe mı kullanabiliyozLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Herhangi bir OBF yoktur verilen kodun saf ve derlenmiş halidir.)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kaynak Kodu:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mantık: Valorant handlelerini izler ve oyun vanguard pipesine bağlandığı an yani ilk heartbeat gerçekleştiğinde dnscache suspend yapar ve bazı firewall kuralları ekler. FlexLayn ile benzer sistem açık kaynak ve sade hali.
Bansız cihazda 4 maç atıldı sorun yok, delay banlı cihazda üstüne hile açarsanız sıkıntı olabilir.
Secure Boot - TPM - HVCI hatalarını atlatır.
KULLANIM:
1. Dosyayı YÖNETİCİ olarak çalıştırın, valorantı açın ve Dnscache donduruldu! mesajının gelmesini bekleyin.
2. Maç aratın ve ajan seçin, 5v5 map yüklenme ekranına gelince konsola 1 yazıp enter basın.
3. Maçtayken hilenizi açıp oynayabilirsiniz.
4. Maç bittiğinde lobiye geldiğinizde alt+f4 çekip konsola 2 yazıp enter basın ve uygulamayı kapatın.
5. İşlemleri her maç tekrarlayın!
Amacım, piyasadaki public bypassların mantığını bir nebzede olsa sizlere anlatabilmek.