Çözüldü Vanguard / Bypass / Hwid hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Trydos12

Silver Üye
Hello people!

Is there a method to unban without formatting?
I'm testing and creating a new driver for Vanguard and an antiscreenshoter, but I need the spoof method to work

I have CustomOS - AtlasOS
and woofer accessories and doing bios
But from what I know, in order to avoid a ban 100%, you need to format it
I use cleaners but I don't think they remove this ban 100%.
My drv is undetected on EAC/BE and Riccocheat because I have been playing Warzone on my cheat for a long time
I invite you to discuss

Benim anlatmak istediğimi anlamadın galiba forum yabancılarada açık benim demek istediğim bizim dilimizde yazsa kendide daha iyi sonuç alır bizde daha iyi yardımcı oluruz. Konuyu boş uzatmak adamın işini meşgul etmek istemiyorum sonuç olarak mesajları tek tek çevirmekle uğraşıcak herkesin fikrine saygım var.

:D ya biz salağız yada bunlar rahatına düşkün.

Ben adam buraya gelip konu açmasın demiyorum azıcık eğitimle alakası yok konunun benim bahsettiğim Türk forumuna gelip İngilizce konu açması hem onun adına hem bizim adımıza konudaki süreci daha yavaşlatır bir yabancı foruma gidip onların dilinde konu açmak insanlara ve sana daha iyi sonuç getirir.
Dedigim gibi site Global bir site adinda yazdigi gibi Cogunluk turk diye turk forumu olmuyor.

Benim anlatmak istediğimi anlamadın galiba forum yabancılarada açık benim demek istediğim bizim dilimizde yazsa kendide daha iyi sonuç alır bizde daha iyi yardımcı oluruz. Konuyu boş uzatmak adamın işini meşgul etmek istemiyorum sonuç olarak mesajları tek tek çevirmekle uğraşıcak herkesin fikrine saygım var.
Ingilizce global bir dil ve adam bunu kullaniyor anlasilmayacak hic bir sey yok. Sorun adamin ingilizce yazmasi degil sizin ingilizce bilmemeniz adi uzerinde dunya dili arapca yazmamis adam.

kanka ulusa uçak bileti ayarladım geliyomusun

Çabalarınızı takdir ediyorum, İngilizce o kadar da zor değil.

Ama önemli değil

Burada çok zaman geçiriyorum çünkü ilginç şeyler öğrenebileceğimi biliyorum, bu yüzden esas olarak sana sordum.

Unkowncheats de var ama ara sıra oraya giderim

Çabalarınızı takdir ediyorum, İngilizce o kadar da zor değil.

Ama önemli değil

Burada çok zaman geçiriyorum çünkü ilginç şeyler öğrenebileceğimi biliyorum, bu yüzden esas olarak sana sordum.

Unkowncheats de var ama ara sıra oraya giderim
Don't get me wrong, my friend, there is no problem with you, I said it for your own good, there is no exclusion.

I can adapt to any interlocutor, so it's not a problem for me
Turkish is a difficult language for me, so I use a translator
But he won't convey 100% of what I would like to convey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt