Çözüldü van152 hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diablotularz

Silver Üye
merhaba, uzun süre önce leadercheats diye bir firmadan icon esp aldık. ESP'i 1 gün kullandık. 2. gün hesaplar secureboot uyarısı vermeye başladı. Aldırış etmedim ve hilenin süresi bitti diye oyunu bırakmıştım.

Oyuna girmeye çalıştığımda "Bu cihaz artık oyuna erişemez" gibi bir uyarı alıyorum, hata kodu da VAN 152. Bu durumu en basit yoldan nasıl çözebilirim?

Ve ya;

Van 152'i VAL5'e çevirmek istesem, ücretsiz bir şekilde çevirebileceğim bir yöntem var mıdır?

Son düzenleme:
merhaba, uzun süre önce leadercheats diye bir firmadan icon esp aldık. ESP'i 1 gün kullandık. 2. gün hesaplar secureboot uyarısı vermeye başladı. Aldırış etmedim ve hilenin süresi bitti diye oyunu bırakmıştım.

Oyuna girmeye çalıştığımda "Bu cihaz artık oyuna erişemez" gibi bir uyarı alıyorum, hata kodu da VAN 152. Bu durumu en basit yoldan nasıl çözebilirim?

Ve ya;

Van 152'i VAL5'e çevirmek istesem, ücretsiz bir şekilde çevirebileceğim bir yöntem var mıdır?
LeaderCheats’tan alınan her ürün, yasaklanma ile sonuçlanır ve bahsi geçen yazılım kurucuları hiçbir sorumluluk üstlenmez. Donanım yasaklanması almışsınız. 4 ayı geçtiyse bilet oluşturun ve yasağınızı kaldırın.

1. temiz kurulum windows 10 format at
2. bios update veyahut downgrade yap
3. tpm ve secureboot ve ftpm i bios üzerinden kapat
4. Oto amidewin at
5. Usb li efi spoof at
6. warp ile oyuna giriş yapın lobide warpı kapatın

warp harici dosyalar aşşağıda

vt: , ,

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt